Onsdaaaag

publicerat i Allmänt;

Hej på er, hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra, trött och lite ont i ryggen bara, sov på golvet inatt. Har varit ute med barnen och städat på gården hela dagen idag också så nu skulle jag kunna somna vilken sekund som helst. Men ska försöka hålla mig vaken fram till träningen, sista innan rm nu så det gäller att vara lite med. Ligger förresten på golvet just nu och lyssnar på Kents nya album, äntligen.

Har förresten kommit igång med övningskörningen igen och det känns jättebra. Vill försöka hålla det här nu och köra så mycket jag kan under det här året så jag blir grym och klarar uppkörningen och även teorin sen när jag fyller 18. Ett år och en vecka kvar, taggaaa!!!

Jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer.

publicerat i Allmänt;

Torsdag idag vilket innebär ledigt för min del. Möte på morgonen som gick rätt bra för en gångs skull, sen gick jag hem till bästa mormor och morfar där jag fick lunch och glass. Stannade hemma hos dem en stund innan jag gick hem och vände för att sedan dra vidare mot gympozz med Victoria. Det är typ vad jag har gjort idag, inte många knop alltså. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på lite bra musik, har precis duschat och målat naglarna. Skönt. Rummet är städat och fint för tillfället också så allt är väl bra antar jag, fast det känns inte riktigt så. Vet inte exakt vad det är själv men jag antar att alla kan känna lite så ibland. Det blir braaa:)

Skönt med fredag imorgon i alla fall, får se vad som händer men har planer på att kanske köra lite och sedan träffa några. Hoppas på en helt ok helg!

Never apologize for what you feel, it's like saying sorry for being real

publicerat i Allmänt;
Måndag idag, hoppas allt är bra med er och att ni inte hade det för jobbigt med att komma ur sängen imorse... Det hade jag. Hade riktig huvudvärk och kände bara för att stanna hemma. Men tog mig iväg i alla fall och det är jag glad över för hur jobbigt det än är ibland så blir det alltid så mycket bättre när man kommer iväg och möts av alla glada ansikten på förskolan.

Kom hem för ett tag sen i alla fall och sitter nu, precis som i fredags, och försöker att hålla mig vaken. Somnade sent inatt igen. Men det ska väl gå hoppas jag, ska på träning sen så. Ha en fortsatt bra dag allihopa HEJDÅÅÅ