Fridayyyyy

publicerat i Allmänt;
Så himla skönt med fredag! Det är nästan det bästa med att skolan är igång - man uppskattar helgerna så mycket mer. Har i alla fall hunnit med en hel del idag känns det som, varit i skolan, ätit lunch med pappa, hälsat på annica och tittat runt på nya statshotellet (sjukt fint blir det), varit på möte på kuriren, en sväng på stan, sovit några timmar och sist men inte minst, inventerat på hemköp. Nu är jag tillbaka i sängen igen och ska ta och vila lite, imorn bär det av till huvudstaden med familjen. Vi ska sova på hotell och umgås lite bara vi, mysigt:) trevlig helg på er!

Tisdag

publicerat i

Ny vecka, nya tag. Den började sådär igår efter en natt utan sömn, tog mig igenom hela skoldagen och en sväng med Michelle på stan men på träningen tog energin slut och jag körde nog sammanlagt två varv och typ 10 armhävningar. Kändes inte alls bra men man orkar inte hur mycket som helst tyvärr.

Åkte hem och sov direkt efter träningen och idag har det varit fullt upp i skolan. Kände inte alls för att gå upp imorse och det var väldigt tungt de första lektionerna men det är bara o köra.

Just nu sitter jag på cafét och pluggar matte, ska snart åka till vilsta och träna mina tjejer. Lägger upp en bild först, Ebba Elin och jag försöker sprida lite positiv energi. Haha bjuder på den!