🌌🌠

publicerat i

"Livet består av en räcka händelser. Endel är märkvärdigare än andra och kallas tilldragelser. Endel är noga planerade av oss själv eller någon annan, dem är styrda av en vilja och kallas handlingar eller företag. Men endel händelser tycks varken vara styrda av viljan eller av förnuftet, dem förefaller helt oväntade, överraskande och oförutsedda. Vi kallar de tillfälligheter eller slump, men vi vet ingenting om dem. Vi vet inte om dem istället kanske är delar av ett öde som inte kan undvikas, är bestämda av en försyn som ingen känner. Vi vet ingenting om detta.
Men många av oss har nog varit med om att obetydliga och skenbart helt slumpmässiga händelser fått viktiga följder."

Juldagen

publicerat i Allmänt;
Hoppas ni hade en fin julafton igår, det hade jag. Började med julfrukost som vanligt med hela mammas släkt sen blev det lugnt en stund mitt på dagen. Mot e.m/kvällen kom alla till oss och det blev kalle anka, mat, julklappsöppning och sällskapsspel. Nu bär det snart av mot kvicksund för fortsatt julfirande och imorgon blir det förmodligen boda borg eller arosfortet med kussarna, ska bli kul!
 
 

God Jul

publicerat i Allmänt;
Redan julafton imorgon, kan inte fatta hur snabbt tiden går. Den bara springer. I alla fall så har jag inga julkänslor alls. Inte för att vara nån glädjedödare eller nåt sånt nu men nej, det har jag inte. Känns lite konstigt, minns hur exalterad och förväntansfull man var när man var liten, såg julkalendern varje morgon, öppnade chokladkalendern, räknade dagarna. Kvällen innan var det nästan olidligt, kunde aldrig koppla av när det var dags att sova. Kommer ihåg lyckan att vakna upp på julafton, bästa dan på hela året. Nu känner jag ingenting, inget alls. Antar att det kanske blir så med åren, men ändå. Tråkigt att inte se fram emot nånting.
 
Har inte gjort så mycket idag i alla fall, varit på apoteket och städat lite tyyyp. Har nyss ätit iaf och nu sitter jag i min säng och tittar på tv med katten, haha mobbaaaad. Ska kanske gå ner och kolla på film med familjen. Sen ska jag slå in den sista julklappen också, ute i god tid som vanligt ja. Äsch det blir julafton ändå. och det ska nog bli lite mysigt att vara med släkten ändå.
julafton för ett antal år sedan, hade fått likadana pyjamasar som ni kanske ser.
alva i bakgrunden med sin finaste klänning på också
hoppas ni får en fin jul!