THERE AIN'T NO MOUNTAIN HIGH ENOUGH

publicerat i Allmänt;
Känner mig riktigt stark för första gången på jag vet inte hur länge. och det känns riktigt bra om jag ska vara ärlig. Har bestämt mig nu för att jag verkligen ska försöka få ordning på mig själv och gå vidare i livet. Det har gått ca 1,5 år nu som jag bara har gått runt och mått jättedåligt och såklart finns det anledningar till det. Vissa vet vad som hänt och vissa inte, och så får det vara nu. Tänker inte skriva något om det här för det vill jag inte just nu, men nån gång, när jag känner att jag är redo, då kanske jag precis som vissa andra otroligt starka och bra människor låter världen veta. Just för att ge sitt stöd och kanske hjälpa andra i liknande situationer.

Jag vet att vägen tillbaka är lång, och jag vet att det kommer komma upp saker som har med det här att göra senare i livet också, men då ska jag vara starkare och inte falla lika långt. Jag vet att jag aldrig kommer att glömma vad som hänt och hur jag mått under alla de här månaderna, men om många år kan jag kanske titta tillbaka på det med andra ögon och kanske tillochmed se något litet positivt i det. Låter kanske konstigt men jag hoppas det i alla fall.

Än mår jag inte helt bra, det finns fortfarande dagar då jag stänger in mig helt och knappt orkar möta dagen. Det finns stunder då jag är som svagast och inte kan förstå hur det här ska ordna sig. Men det kommer göra det, tillslut gör det det. Det får ta sin tid och jag vet vilka jag har att räkna med på vägen. Vet många människor som tagit sig ur mörkret och mår bra idag. Nu gäller det bara för mig att inte tappa hoppet, ska verkligen försöka nu. Jag har bestämt mig för jag vill verkligen må bra igen. och det kommer jag göra så småningom. För jag är stark nog att klara av det här.Tusen tack till alla er som finns där för mig, det betyder så otroligt mycket. Utan er hade jag inte varit här idag.

☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀

publicerat i Allmänt;

Har haft en väldigt bra helg faktiskt, känns som jag har hunnit med en hel del! I fredags kväll åkte mamma, pappa, Therese och Rickard till Stockholm och roade sig så vi hade lite kusinmys och så här hemma. Åt kinamat och kollade på gamla filmer från när vi var små haha sen sov vi alla här.

Igår var jag på kaka och fikade med Lena sen blev det stan en snabbis. Senare på eftermiddagen träffade jag fina Maja, vi chillade ute i härliga solen och tog det lilla lugna bara. Blev kvar hos henne under natten också och idag har vi varit i vilsta hela dagen, hela 8 timmar. Nu har jag precis landat i sängen och ska nog snart försöka sova.

Fick förresten veta igår att mamma och pappa har bokat sista minuten till kanarieöarna nästa vecka, så himla skööööönt. Snacka om att jag blev chockad.... Men gud va skönt det ska bli, hoppas på riktigt bra väder:)