Godmorgon världen

publicerat i Allmänt;

Hur glad på en skala blir man när man sovit dåligt och sen blir väckt av grannens gräsklippare tidigt på morgonen??? Tack så mycket grannen, puss på dig med.

Folk tjatar på att det inte går att kommentera inläggen som jag skriver från mobilen, jag vet det, och jag vet inte hur man ändrar på det. Men måste tyvärr skriva från mobilen nu för jag kan inte komma in på min data för tillfället.

I alla fall så är det mors dag idag så ville bara säga grattis till alla mammor! Till min egen mamma vill jag bara säga tack för allt du gör för mig. Min superfina bästa älskade mamma. Alla säger att dom har den bästa mamman och jag säger inte att det inte är sant, men för mig är min mamma den bästa. Så kommer det alltid att vara, ingen skulle nånsin kunna ta hennes plats. Hon är den som alltid har funnits vid min sida, alltid ställt upp, alltid lyssnat och alltid älskat mig, vad jag än gjort. Hon har stöttat mig och hjälpt mig med så mycket, det är hon som har hållit om mig när nätterna blivit för svåra att hantera, hon som sett mig och ja, hon som nog bryr sig mest. Jag vill bara säga att jag älskar dig mamma, du är världsbäst<3