Arg och ledsen

Jag är inte den som är öppen med mina känslor och alltid talar om hur jag mår, visst kanske det syns på mig mer än vad jag tror ibland men jag brukar oftast inte säga rakt ut att jag är arg och ledsen om jag är det. Egentligen vet jag inte varför det är så, men nu tänker jag skriva det för nu är jag det. Eller mer frustrerad kanske, jag vet inte. Det är så svårt att sätta ord på allting, vet inte vad jag känner. Är rastlös och spänd i hela kroppen och kan inte slappna av, har sovit sämst i flera nätter nu trots att jag är jättetrött. Jag tänker för mycket men det går liksom inte att bara sluta, o inte kommer jag fram till nånting vettigt heller. Jag bara förstår inte hur människor funkar och hur det kan vara såhär orättvist som det faktiskt är. Det värsta är nog att jag säkert aldrig kommer förstå det heller.
 
Har varit ledig idag i alla fall, skönt det. Hjälpte mamma på jobbet några timmar sen hade jag tänkt plugga men var för trött och lyckades somna en liten stund. På kvällen har vi haft öppethus på skolan så var där och hade några lektioner.
Nu ska jag sova. Eller i alla fall ge det ett försök. Godnatt alla fina

I don't know where i'm going, but i'm on my way

Ibland är det svårt det där med vad man skriver i en blogg och inte, känner ofta att jag har det problemet därför blir det att jag inte skriver alls. Känns lite tråkigt men å andra sidan så har jag knappt en aning om vilka som läser här och så, självklart står jag för allt jag skriver men ändå, man vill ju inte lämna ut för mycket. Ja jag vet inte, frågan är ju varför man har en offentlig blogg överhuvudtaget? Varför man inte har en dagbok eller liknande där man kan skriva vad som helst utan att bekymra sig över vem som kommer läsa. Vem vill läsa om mitt otroligt intressanta liv ändå liksom? Ja inte vet jag.

Ingen rast och ingen ro den här helgen i alla fall, gick direkt till cafét igår efter skolan där jag jobbade från ca14.00-00.00 på deras after work. Idag har jag varit på trampett steg 1 hela dagen och samma visa blir det imorgon, efter det - träning. Sen är det helt enkelt måndag och slut på helgen.

Nu tänkte jag sova och om det inte går ska jag bara ligga här och lyssna på Kent tills det är dags att gå upp. Himla skönt ändå. Avslutar med en bild på mina systrar iaf bara för att dom är bäst och jag älskar dom en miljon gånger till solen och tillbaka igen. Allt för er<3 kram

Visa fler inlägg