🕓💤😴

publicerat i Allmänt;
Har suttit och pluggat sedan ca.00 och har precis skickat in en uppsats. Ska försöka sova nu men känner mig jättesteessad av någon anledning??? aaahhh hjälp mig typ. Fan så jobbigt att man behöver sova, tänk va bra det vore om man klarade sig på typ 2 timmar.  Drömmen typ! 

20131229

publicerat i Allmänt;

Har inte gjort så mycket de senaste dagarna, fikat med Amanda och Josefine och myst med mina andra tjejer typ, och pluggat. Sovit. Nu har jag just varit ute och gått och är helt nedkyld, sitter i soffan under två filtar och försöker bli varm. Tittar på en dokumentär på TV4fakta om tsunamin 2004, så jäkla hemskt och jag blir så ledsen :( men hoppas ni mår bra! Kram

2013 del 1

publicerat i Allmänt;
Januari
Kan väl inte säga att året började på bästa sätt då jag var sjuk och låg hemma över nyår, och några dagar senare tog vi ett sista farväl av farfar. Det var jobbigt såklart men jag hoppas och tror att han har det bättre där han är nu. Hade även väldigt jobbigt med mig själv i januari och eftersom att månaden innan hade varit ännu sämre var det prat om att jag skulle bo i en annan stad ett tag och komma bort från allting. Var och hälsade på en familj jag i sådana fall skulle bott hos men gjorde tillslut valet att stanna kvar här hemma. Kom fram till att jag skulle må ännu sämre om jag inte fick vara med min familj, mina vänner eller träna gympa.
 
Så jag kämpade på här hemma, det var jobbigt men jag bestämde mig för att det skulle gå. Allt rullade på i sakta mak, gick i skolan, tränade, var med vännerna och tränade fortfarande småtjejerna. Allt kändes grått och tungt men gjorde allting för att vardagen skulle fungera. Började även med en ny behandlingsmetod hos min terapeut som heter EMDR.
 
Så ja, januari var en väldigt tung månad, men det hände en sak som gjorde det lättare att för mig att kämpa. Min älskade kusin och guddotter Filippa föddes. Kommer ihåg den dagen så väl, vi alla var så glada:) du var väntad lilla vän<3
lite blandade bilder från januari
 

Februari
Vet inte riktigt vad jag ska säga om februari, det var inget speciellt sådär som hände. Kämpade på med skolan, gympan och EMDR-sessionerna. Bestämde mig även för att ta ett uppehåll som ledare i gymnastiken då det blev för mycket för mig just då. Tjaaa sådär jättemycket mer hände nog inte denna månad, myste en del med Filippa, åkte skridskor på idrotten, fick fina små lappar med väl valda ord på alla <3-dag, åt våfflor osvosv. Alva fick en hamster som både våran katt och våran hund älskade över allt annat.
 
Mars
I mars hände inte heller så mycket, tog tag i teoripluggandet inför körkortet ordentligt och bokade uppkörning osv. Skola och gympa som vanligt och rätt mycket mys med tjejerna. Något mer har jag faktiskt inte att säga.
 
April
Hela april gick typ åt till samma saker som tidigare; skola, gympa och terapigrej i västerås varje torsdag. Kämpade på med körkortet samtidigt som det var mycket plugg i skolan, nationella prov osv. Tittade på när Sophie och Smilla hopptävlade, var med tjejerna, gjorde kötbullar på ikea till en standard och jaa, pluggade lite mer. Sov på hotell en natt med mamma och pappa och var Örebro och tittade på rm2 med mitt lag.
 
 Resten kommer senare