May. 30, 2013

publicerat i Allmänt;

Stressstressstresssss! Det är mycket nu:) har varit med kusinerna från Gävle hela helgen, mycket mysigt! I söndags var det även gympa halva dagen. Måndag och tisdag rullade på som dom skulle, igår hade jag endast en lektion sen åkte jag till stan och uträttade lite ärenden och åt lunch med min fina moster annica. Åkte sen hem till nästa moster och myste lite med henne, Emilia och filippa. Tränade på kvällen också.

Idag var jag i skolan o pluggade en timme innan vi började. Efter skolan åkte jag ebba anna amanda o jullan ut till ebbas häst och fixade och red även litegrann:) kul! Sen vidare mot Västerås där vi gjort massa saker, erikslund och Ikea bl.a. Sen hem, har skjutsat hem alla och typ nyss själv kommit hem. Håller på och packar samtidigt som jag skriver på en uppsats och förbereder ett tal inför imorgon. Ska snart åka och hämta Lovisa på stationen och sen åka och handla. Woho är astrött men kommer dröja länge innan jag får sova:(menmen, imorgon blir det skola först, sen åker jag med laget till Stockholm. På lördag blir det dop och sen tävling!

Puss till dig som orkar läsa om mitt intressanta liv! Här kommer några väldigt fina bilder hehe Kramkram:)

May. 29, 2013

publicerat i Allmänt;

Idag fyller lilla Alva 12 år, stort grattis till dig! Är så himla stolt över dig, faktiskt. Du är alltid så självständig och klarar så mycket själv, du började i nytt lag på gympan och har utvecklats jättemycket och är så duktig i skolan också. Du är grym alvis o storasyster är stolt över dig! Fortsätt som du gör så kommer du gå riktigt långt:) älskar dig!