min favvotjejJa hon var lite trött idag när hon var på besök, skruttisen. Men vi hann busa lite också:) 

Skulle åkt till mina kusiner i Gävle idag men allt blir inte som planerat alla gånger. Pappa, Lovisa och Alva åkte i alla fall men mamma och jag har bara vilat hela dagen, förutom att vi passat filippa lite då. 

Ett litet problem jag haft ett tag här hemma är att jag tappat bort en av-kabel som går mellan våran gamla videokamera och teven, så nu kan vi inte se på alla gamla band. Vill verkligen kunna göra det, har massa gamla gympafilmer från tävlingar och sånt där som jag vill se! Har letar överallt i hela huset och även på alla typ teknikbutiker och så här i stan men finns ingenstans! Har letat på internet också men eftersom att kameran är så gammal finns det inget där heller, men nu har jag äntligen hittat ett företag i Irland som gör såna så har beställt en därifrån. Krånglig tjej men vafan jag vill så gärna ha den!!! Kosta vad det kosta vill, jag är  nöjd iaf!

pluggishSitter på mammas jobb och pluggar....tråkish. Har ingen lust. Men snart ska vi äta lunch👍fick en fråga om bruno mars, han spelar på söndag och ja vi har biljetter! Kram

Idag har jag varit med filippa större delen av dagen, vi har gjort både det ena och det andra, tränat på att gå och rensat mormors lådor t.ex (kastat ut allting på golvet och plockat tillbaka igen osv osv) sen sov vi även middag i morfars säng. Myspys. På kvällen åkte mamma och jag till Västerås och han även med erikslund en snabbis, sen stannade vi i kvicksund hos Annica över ett glas vin (haha ok jag drack cola). Men godnatt nu ska jag (försöka) sova, kram!
<3love