Tisdag

Nu är vi inne på den andra skolveckan av den här terminen och det känns bra💪 hade kort skoldag idag så eftermiddagen spenderades hemma i sängen med en film, skönt ju. Mot kvällen kom bästa Ebba som tog körkort idag förbi och hämtade mig så det blev en liten roadtrip och mys med mandus jullan o Hanna också, kul! Grattis tusen gånger om vår ebbsork!! 

Har inte gjort så mycket mer sen jag kom hem, duschat och packat lite bara. Prag på torsdag! Niiicee. Imorgon händer skola, möte och träning :) nu blir det godnatt, är sååå trött 
😁💪

Som en blixt från klarblå himmel

Ibland slår det bara till, med full jävla kraft. Får svårt att andas, det trycker och gör ont över bröstet. Börjar kallsvettas, blir yr och får svårt att ta in vad som händer runt omkring. Känner igen det så väl, alldeles för väl. Ångesten river inuti och paniken tar över, tror för några sekunder att jag ska dö. Vad gör man? Hur räddar man sig själv? Jävlarns jävlar, hur kunde jag hamna här igen? 

Fick äckligt ångestpåslag på gympan men mår lite bättre nu. Varför jag skriver om det? För att få en chans att förklara hur det är och hur det känns, jag förstår att folk undrar och tycker det är konstigt.... Well, it is what it is, ni som varit där själva förstår. Några lugnande, kedjetäcket och en feelgood-film så ska jag nog kunna klara den här kvällen med. Imorn får jag sovmorgon, skippar skolan för ett möte på stan. 

Söndag

Var i Strängnäs igår med mamma, pappa och Alva, vi åt lunch och gick runt där och lite så. Tog det bara lugnt hemma på eftermiddagen och på kvällen kom Anna och Julia. De stannade över natten också, mys:) idag tog vi vår sista sovmorgon på vårt sista sommarlov sen gjorde vi oss iordning och mötte upp Ebba och mandus på tunapark. Uträttade lite ärenden och sen tog jag bussen hem:)

Känner mig inte helt på topp just nu, jag fryser, är trött, har ont i huvudet och magen. Ska nog ta en varm dusch och sen bara typ kolla på film eller nåt. Låter helt perf i mina öron👌 

Fick denna av pappa häromdagen, sötaste