🚉✨helg i Göteborg

publicerat i Allmänt;

Har haft en mycket fin helg i fina staden tillsammans med min familj! Eftersom att Lovisa jobbade i fredags kom vi fram ganska sent och det blev inte så mycket gjort just i fredags, men igår och idag har vi farit runt massor. Mestadels av tiden har gått åt till shopping, jag är nöjd och glad över mina fynd men plånkan är väl inte lika glad😅 wellwell pengar är till för att spenderas! Man lever bara en gång liksom. I lördags kväll var vi även på Liseberg på julmarknad vilket var jättemysigt! Och s i n n e s kallt. Höll på att avlida trots tights under jeansen, typ fyra tröjor + tjockjacka, mössa och vantar. Men det var jättemysigt och fint! Klappade lite getter, köpte brända mandlar och bara myste. Efteråt åt vi mat och värmde upp oss på o'learys vid avenyn. 

Är hemma nu och det är helt sjukt kallt i vårat hus. Har tagit ett varmt bad, tänt ljus i hela mitt rum och sitter under filt + duntäcke men fryser fortfarande?? Mamma kom just upp med varm chocklad, bästa💓 hoppas på att bli varm snart. 

Annandag jul

publicerat i Allmänt;

Så var julen över för denna gång. Har haft mysiga dagar med släkt och familj. Kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är över hur bra jag har det och hur ont mitt hjärta gör över att det är så många som inte ens har det hälften så bra. Önskar verkligen jag typ kunde ta hem alla som av olika anledningar inte har det bra....

I alla fall, nu sitter jag på tåget. Pappa överraskade och gav oss en mysig helg i Göteborg i julklapp. Vi ska väl shoppa lite och sen förmodligen på julmarknad på Liseberg:) goos. Ännu mer familjetid alltså. Tur då att jag tycker om min familj;).