bästa dagen på hela veckan

publicerat i Allmänt;
Det måste ju vara fredag det. Så himla skööönt. Vill helst bara lämna den här veckan och gå vidare i livet haha, den har varit sämst. Har knappt kunna sova nånting alls och har känt mig som ett levande lik typ hela tiden. Uuschh

Idag har jag iaf haft ett sv-prov och ett seminarie i sociologi. På kvällen har lilla F varit här och busat och nu är det mys i soffan med mamma pappa och alva. Njuter typ av tanken att inte behöva ställa någon väckarklocka imorgon😍 grymt. Hoppas alla mår braaa kramis:) 

Efter att hon badat och skvätt ner halva mig, tur att jag tycker om henne ändå:)

✩✩✩

publicerat i Min kamp;

We're constantly being told "stay strong" but you know what? It's okay to not always be strong. It's okay to break down. Just do the best that you can, and remember that it's okay to fall - just get back up. 

onsdag torsdag fredag lördag söndag

publicerat i Allmänt;
Jaa tiden bara springer på och snart är det måndag och skola igen. Men har iaf haft ett bra lov! Var ju i Södertälje tis-ons och på onsdagkvällen hade jag en rätt bra träning, känns skönt:) i torsdags pluggade jag med Emilia igen och sen var det Västerås som gällde. Känns så segt och jobbigt ibland men lite lättare med fint sällskap, tack ems<3 på kvällen kom Elin och jullan hit och det blev torsdagsmys på hög nivå:)

I fredags var det full rulle här hemma med massa småbarn osv men det är ju kul:) myste och busade med både Gabriel, Dante och filippa. 

 när alla åkt hem var jag med emelie en stund sen åkte jag hem till Ebba tillsammans med Anna. Vi fixade lite och så sen drog vi till Olle och senare vidare till Harrys. Har varit 18 nu i typ 10 månader och aldrig varit ute så det var kanske läge haha. Men det var kul! Deckade hos Ebba vid 4 på morgonen. 


Gick upp tidigt nästa dag (lördag) och åkte hem, duschade och fixade sen blev det lunch på stan med en väldigt saknad och fin Emma. Grym brud det där, stark som få<3 på kvällen blev det en sväng till kjula med några fina gympatjejer för att gratta Ebba som fyllde 18 igår:) sen blev det donken och kom hem vid 1.

Idag är det söndag = städa, plugga, träna. Imorgon är det måndag och det känns inte det minsta kul.