om det bara vore enkelt

publicerat i Min kamp;

Sen sist har jag sovit en natt på sjukhus, fått en tjock slang genom munnen/halsen ner i magen, haft nålar i armarna, tagit massa blodprover och EKG, haft dropp, kräkts, gråtit, svurit, svettats och frusit. Klämt sönder händerna på sjuksköterskan Erika, druckit en halv liter kol, blivit omhändertagen av snälla nattsköterskor, åkt rullstol i långa mörka korridorer, krånglat runt med en jävla droppställning och stirrat ut genom sjukhusets tråkiga fönster. Säger bara två saker och det är att jag aldrig nånsin skulle vilja jobba på ett sjukhus och det andra är att sjukhusmat typ är värre än flygplansmat. 

Mår okej nu men är fortfarande väldigt trött och svag i kroppen. Har varit i skolan halva dagen och sen har bästa Julia tagit körkort så vi tog en tur till slagstaglass för att fira lite. Grattis igen bästa tjejen! 

b&w

publicerat i Allmänt;


Här är några bilder från igår och de gjorde sig bäst i svartvitt så så fick det bli. Vi firade jullan som fyller 18🎉🎉

Fick med mig Ebba hem inatt och vi slocknade runt halv 5 tror jag. Vaknade vid 10 och startade dagen med en skön promenad i solen. Har inte gjort alls mycket annat idag, ska försöka plugga lite nu tror jag sen blir det läggdags tidigt ikväll. Imorgon ska jag jobba för första gången på vääldigt länge. Hoppas alla har en fin helg :))))

playa del carmen, mexico

publicerat i Allmänt;

Tänkte bara berätta att familjen bokat resa till Mexico! Dock är det ett helt år kvar men ändå, ska verkligen bli kul att åka lite längre bort från Europa.