Sunday funday

Alltså tiden går så jävla fort, vart tar den vägen?? Känns som det var nyss vi började skolan efter sommarlovet och nu är det redan 1:a advent. Vips så kommer 2014 vara slut och vi går in på ett nytt år.

Helgen har i alla fall varit rätt bra, i fredags kväll kom Anna och Amanda hit för lite fredagsmys och idoltittande. Igår (lördag) tog jag Filippa med mig och promenerade till Stadsparken där vi mötte upp Anna, Julia och lilla Melissa. Filippa och Melissa är lika gamla så vi tänkte att de blir perfekta lekkamrater. Det blir dem nog nån gång i framtiden haha, igår var de rätt blyga inför varandra. 
(Ser ut som vi var ute mitt i natten men klockan var faktiskt bara 16)

På hemvägen började Filippa tjata om mormor så vi gick in där en sväng, sen fortsatte vi hem till oss där alla andra också var. (Mamma Lovisa Alva Therese Emilia Victoria). Kvällen bestod sen av kusinmys o tv-tittande medan föräldrarna var bjudna in till grannarna. 

Passar Filippa just nu för hennes familj är ute på ärenden. Ligger i sängen, hon sover middag. Får se vad som händer mer idag, skulle vilja träna men får se....

Oroliga nätter

Nätterna och sömnen har varit lite sådär sen i tisdags, men antar att det är för att massa gamla saker kommer upp till ytan. Jobbigt i alla fall.

Sjukintyget damp ner i brevlådan häromdan också. "Ung kvinna med trauma i anamnesen, depression, ångest, sömnsvårigheter, självskadebeteende, suicidalitet, posttraumatisk stressyndrom. Nedsatt psykisk kapacitet pga av ovanstående. Genomgår krävande behandling för PTSD en tid framöver." 
Aa det är jag. Tur man inte vet vad man ska vara med om i livet, för om jag visste detta i mammas mage hade jag aldrig kommit ut.