S j u k

publicerat i Allmänt;
Mår sååå dåligt :( så här dåligt (fysiskt) har jag fan inte mått på år tror jag. Uusch det är hemskt och jag vill bara bli frisk, MEN det finns värre saker i livet så försöker att inte klaga. Går sådär haha😩😉

Barnvakt

publicerat i Allmänt;
Idag är dagis stängt så jag har Filippa hos mig, hämtade henne redan vid halv 8 imorse :) på förmiddagen har vi promenerat till stadsparken och matat fåglarna, lekt vid lekplatsen, hälsat på Annica på jobbet och sen åkt buss hem. Äventyr haha. Har lagat och ätit mat och nu sover vi middag, eller ja Filippa sover och jag passar på att vila. Får väl se vad som händer sen, men runt 16 ska jag i alla fall hämta mediciner för veckan och sen på möte. 

Tungt

publicerat i Min kamp;
Vill skriva nånting men får inte fram några ord. Vill lätta trycket i bröstkorgen men det känns som det låser sig. Det är så frustrerande, man vet att nånting måste ut men har ingen aning om hur. Man provar skrika i kudden - det känns bara fel. Försöker gråta - det går inte. Det är nånting där inne som skaver och gör ont, som gör att andningen nästan känns tung. Den här känslan av att kroppen inte orkar bära mera, att bara vilja få ut allting innan det dränker dig. Man kan prova känna sig lättare genom att dra bladet mot vristerna och låta blodet rinna, eller också att stoppa fingrarna i halsen och typ kräkas upp allting, men det kommer inte funka. Det spelar ingen roll hur mycket du blöder eller kräks - du kommer känna dig lika tung ändå. För tankar, minnen och känslor stannar kvar. Det gör dom för evigt. 
Dagboksanteckning från oktober -12

En sak har jag lärt mig under dessa år i alla fall och det är att prata. Jag kanske fortfarande inte är bäst på det men jag är tusen gånger bättre nu än jag varit tidigare. Att få ur sig saker, kunna få höra andras åsikter, få ett annat perspektiv på saker och ting, det är det enda som kan få oss att komma framåt. I oss själva blir vi instängda och tappar tillslut allt vett vi nånsin haft. 

Mår inte så bra ikväll men kan väl inte heller sätta fingret på exakt varför. Har kommit en lång bit men har fortfarande en lång väg kvar.