Bloggbyte

Hello followers! Haha skoja. Ne men är trött på den här bloggen och vet inte riktigt vad jag känner om det faktum att ganska så många har börjat klicka sig in här... Har därför gjort en ny blogg där jag kommer skriva som tidigare, mest för min egen skull alltså. Än så länge kommer jag inte länka bloggen här utan om du väldigt gärna vill följa min absolut intressanta vardag så hör av dig till mig! Vill bara ha lite koll på vilka som läser, som det kontrollfreak jag är ;) Oki puss o kram ta hand om er!!

Tisdag

Hoppas allt är bra med er?? Med mig är det fint:) började skolan en timme tidigare imorse och slutade en timme senare, så det har varit en lång dag känns det som. Började med skolfoto och avslutade med ett prov i ledarskap&organisation. Så nu är det avklarat i alla fall✌️ 

På kvällen har jag läst lite (vi läser nån bok på svenskan), ätit mat, varit på tunapark en sväng med mina systrar och slutligen kollat lite på tv. Har precis lagt mig i sängen nu och kommer nog somna snart, är så himla trött...så ja godnatt då:)
En av mina bättre parkeringar👌

Söndag

Långhelg blev det för mig då jag varit hemma från skolan torsdag och fredag, ok eller inte men så blev det. Har väl inte så mycket att säga egentligen så vet ej varför jag skriver... Idag är det i alla fall söndag och egentligen skulle jag vara på träning nu men den är inställd idag. Synd eller skönt? Vet ej haha. Ny vecka och nya tag imorgon i alla fall, kämpa kämpa. 33 dagar till höstlov!