Torsdag

publicerat i Allmänt;
Idag har vi haft en besiktningsman i lägenheten för att kolla eventuell fukt osv men allt verkade lugnt. Som allt ser ut just nu så får jag nog nyckel och tillträde redan på måndag. Shiiit vad händer😁 

För övrigt så har jag också varit med tjejerna idag. Alltid mysigt. 

Är hos 👵🏼 och 👴🏼 just nu och ska alldeles strax sova. Imorgon är det freedaag✨ 

😀😀😀

publicerat i Allmänt;
Här kommer lite positiv uppdatering👏🏻 har haft det väldigt bra de senaste dagarna. I torsdags så åkte jag och Josefine till Göteborg☺️ vi gick runt på stan, åt god mat, var på Liseberg, myste i hamnen och ja, bara umgicks helt enkelt. Jättemysigt! Sov kvar på vandrarhem och var åter i Eskilstuna på fredagskvällen. 

I lördags var det Stockholm och gröna Lund med med släkten som gällde. Jäättevarmt och massssor av folk men riktigt kul ändå! Älskar ju att åka. 

Igår var det söndag och då myste jag med mina fina tjejer. Först var vi här och solade och badade och på kvällen grillade vi och myste på "vårat" berg. 

Igår kväll hände även något mera. Jag skrev kontrakt på en lägenhet. Helt sjukt känns det, fattar knappt. Är så glad och taggad samtidigt som det känns en aning vemodigt. Men jag tror det kommer bli jättebra! Jag får tillträde i slutet av september så nu börjar min sista månad här hemma. 
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁