Fredag 30:e januari

Fredag idag, skööönt. Skulle på möte egentligen men det blev inställt (för tredje gången i rad😠) så planerna blev ändrade. På eftermiddagen hämtade jag Filippa på dagis, vi handlade lite mellis och så och var sen hemma hos oss och lekte och busade. Jättegosigt, kan verkligen inte låta bli att le och skratta när jag är med henne. 
Senare åkte jag till affären ännu en sväng, fast med Alva denna gång. När vi kom hem lagade vi mat så det var färdigt tills mamma och pappa kom hem. Tacos slår ju aldrig fel på en fredag visst inte? Resten av kvällen spenderades i alla fall i soffan med godis och en massa gamla videofilmer. Mys.

Sen är det ju faktiskt såhär att en utav alla de mest betydelsefulla människorna i mitt liv fyller år idag. Jaja jag vet att det inte är nån stor grej, och nej man vill inte veta av att man blir äldre o blablabla. Vi glömmer att du fyller år då, jag vill i alla fall bara säga att du är väldigt betydelsefull för mig. En moster som dig skulle alla ha. Tack för att du ställer upp, för att du alltid finns där och stöttar, för att du bryr dig om mig. För att du alltid hälsat på mig när jag varit inlagd på olika avdelningar, tagit dig tid för mig och ja, för att du funnits vid min sida från den dagen jag första gången öppnade mina ögon. Love u <3


💉

Dålig uppdatering här. Kan bero på att de senaste dagarna varit rätt meningslösa. Har inte direkt nåt kul att dela med mig av. Knappt nånting överhuvudtaget faktiskt. Hm.... Ja. Nej. Jag vet inte riktigt. I måndags var jag iaf hos min läkare. Hon tror jag har brist på viktiga ämnen i kroppen så hon skickade mig till sjukhuset där jag varit idag och lämnat flera rör med blod. Så nu är det väl bara att vänta och se på provsvaren... Inte för att jag hoppas på att det är nåt som är tokigt, men det skulle vara skönt att få en förklaring till denna otroliga trötthet jag alltid har.... Vi får se helt enkelt. Hoppas ni mår bra.