Varning: ointressant innehåll

Sådär, då har ännu en vecka passerat. Fortfarande inget riktigt sommarväder men tycker inte jag har rätt till att klaga då jag faktiskt haft en väldigt bra vecka. 

I måndags startade jag dagen med ett besök på vårdcentralen. Tog bort massa stygn och lämnade lite blodprover. Har det tydligen lite knas med sköldkörteln och d-vitaminet i kroppen. Alltid är det nåt... 😴 men på eftermiddagen blev det iaf fika med majsan. Sjukt längesen vi träffades så det var mys. 
På kvällen kom Emma hit och åt mat med mig och mamma och efter det åkte  jag till Julia<3
I tisdags åkte jag som sagt till Stockholm för att träffa världens finaste Josefine. Vi åt lunch, promenerade runt lite och pratade, pratade, pratade. När jag kom hem åkte jag nästan direkt hem till mandus som precis kom hem från utlandet. Ebba, Anna och Julia var också där och vi åt kladdkaka och typ låg i sängen. Skönt.
i onsdags gjorde jag ingenting. Alltså verkligen ingenting. Mamma och jag blev ensamma på kvällen så då åt vi pizza, tittade på tv, spelade spel och åt jordgubbar och choklad. Lite ångest och impulser kom och störde men annars vad det en mysig kväll. 
I torsdags blev det lunch på grekiska kolgrillsbaren tillsammans med Anton och sen mötte jag upp Emelie. Vi hamnade på Mocca deli och fastnade där i typ fyra timmar. Delade på en god våffla o jaa den va god. Sugen på den nu.
Fredagen spenderades med Josefine igen. Först tog vi med Elsa på en promenad ute i sundbyholm sen satt vi bara hemma på våran altan och pratade och så. Gos.
På kvällen blev det mat hemma hos Elin innan vi åkte till stan och tittade på Annas duktiga bror som spelade piano. 

Igår var det lördag och då åkte Anton och jag till Erikslund. Idag är det söndag och jag har kollat lite friidrott med pappa och systrarna sen ätit tacos. 

Bra vecka👍🏻imorgon börjar en ny och vi får se vad den har att bjuda på.

Stockholm

Idag tog jag tåget till huvudstaden för att träffa en mycket fin vän. Fick några väldigt uppskattade timmar tillsammans med henne och åkte sen hem med massor av ny och positiv energi. Underbara människa! Och Stockholm är ju inte så dumt det heller. 
Visa fler inlägg