En till bra dag


Är det ens möjligt? Har haft två bra dagar i rad! Känns så himla skönt och jag är så glad och tacksam. Känns verkligen som jag måste ta vara på detta nu, för man vet aldrig när stupet visar sig igen. 

Vaknade vid 12 idag och åkte direkt iväg och simmade. Efter det skjutsade jag Lovisa till jobbet innan jag åkte hem och åt och kollade lite på tv sen hämtade Emelie mig. Var nån/några timmar där och på vägen hem stannade jag till hos kusinerna en liten stund. Väl hemma sen åt vi mat sen har jag hämtat Lovisa också. Nu blir det tv och frukt&bär i soffan.🍌🍇🍓

Imorgon ska jag till min läkare och så fyller Alva år till på köpet. Ha en bra helg hörninini, kramiiis

En av de okej

Dagarna går segt och jag längtar mest bort, men om en vecka reser vi igen. Längtar. 

Har haft en bra dag idag dock så det är skönt! Åt frukost hos Annica på elite och sen åkte mamma och jag till tunapark. Gick runt där ett tag och när vi kom hem somnade jag. Vid 17 åt vi på Mocca deli, jag, mamma, pappa, Lovisa, Wilma, Victoria och Sophie. Efter det gick vi till teatern och tittade på årbyskolans musikal där Alva (och Emilia lite på ett hörn haha) deltog. Så det var trevligt. Träffade lite gamla lärare och så, och jag saknar vissa, även fast jag mest får ångest när jag tänker på min sista tid på Årby. Men som sagt ja, dagen var mysig!