11 dagar kvar

publicerat i Allmänt, Min kamp;

Onsdag idag och jag är trött, kunde inte sova igår heller. Skulle haft ett möte på förmiddagen men det blev framskjutet till imorgon så jag kunde somna om igen. Skönt🙌🏻 På eftermiddagen drog mamma och jag en sväng på stan och uträttade några ärenden och det är typ det enda jag gjort idag. Kvällen spenderades i soffan med b&j. 

Har pratat i telefon med behandlingshemmet idag också och gjort upp lite som när jag ska komma och vad jag ska ha med mig och sådär. Började sen skriva en packlista som blev ganska lång haha, vad tar man med sig när man åker iväg på obestämd tid? Typ allt? Jaja, det löser sig. 
Alltså det är verkligen inte långt kvar nu och jag är livrädd. Ibland slår det mig som en jäkla käftsmäll att det här verkligen är på riktigt, jag ska göra det här. Ta tag i all skit. Det gör mig illamående, men jag måste. Vill inte leva såhär längre. Måste jobba för förändring. Jag ska klara det.

Måndag

publicerat i Allmänt;
Fått lite kommentarer och meddelanden ang förra inlägget, jag ska inte sluta skriva, för det hjälper mig, men ibland blir jag bara så trött på mig själv. Känns som att jag bara "klagar" i perioder. Och så vill jag ju inte vara! Men att berätta om sina tankar och känslor behöver inte alltid vara att man klagar, så det tycker jag man får göra. Precis som ni själva säger är det ju helt frivilligt att läsa. 

Anyway, jag kunde inte sova inatt. Satt uppe och skrev och lyssnade på musik. Så jag har varit trött idag och inte gjort något speciellt förutom en timmes massage på spakällan. Bästa i livet🙏🏻 nu ska jag försöka sova, hoppas på bättre sömn inatt. Kram på er


🙂🙂🙂🙂🙂🙂

publicerat i Allmänt;
Hade skrivit ett långt inlägg här men raderade det efter jag publicerat. Är så krånglig i huvudet just nu och allt jag skriver blir osammanhängande. Känner bara att vem fan vill ens läsa om mina jävla tankar, better börja använda min dagbok mer istället för att förpesta luften är i cyberrymden🙂🙂 så trött på mig själv, ärligt. Godnatt