20 år

20 hela år som gifta idag! Stort grattis till er och tack för att ni finns i mitt liv. Längtar hem till er!!

Träning 🏋🏻

Onsdag idag och ledigt från terapin. Jag gick upp tidigt för jag hade köket morgon till lunch.

På eftermiddagen följde jag med till gymmet för första gången sen jag kom hit. De som vill får åka och träna några dagar i veckan och personal följer med. Har länge känt att jag vill och behöver börja träna igen och en annan tjej här kände samma sak så idag tog vi oss i kragen och åkte med. Vi fick hjälp av personalen, (som förövrigt är typ PT tror jag, hur bra?) och körde på och pushade varandra. Hur skönt som helst att röra på sig! Och är otroligt nöjd med mig själv över att jag gick emot känslan och åkte med. Det är så motigt först men känns så bra sen. Nu får vi försöka hålla i det här och få som rutin att följa med några gånger i veckan, tror verkligen det skulle göra mig gott. Har haft sån positiv energi nu efter. 👏🏻

Vädret har visat sig från sina bästa sida också så när vi kom tillbaka från gymmet gick jag ner till bryggan en stund. Har sen ätit mat och gjort hemuppgiften till imorgon. Ska duscha nu och sen sätta mig i soffan. Imorgon blir det färdighetsträning, session och sen förmodligen gymmet igen.

Sleepless

Somnade inte förrän framåt klockan sex imorse och blev väckt vid åtta. Trött som fan efter två timmars sömn men färdighetsträningen gick bra. Efter lunchen lyckades jag slappna av och sova en liten stund sen på kvällen har jag varit och ridit. Nu är det natt igen och jag kan inte sova. Är trött och borde egentligen somnat för länge sen eftersom jag inte alls sovit mycket, men kan verkligen inte koppla av. Känner mig stressad, det kliar i kroppen typ. Oroande tankar och känslor. Vill typ gå en powerwalk men vågar inte gå ut i mörkret. Nåväl. Hoppas jag somnar innan det börjar ljusna.

Visa fler inlägg