Tillbaka i Sverige 🇸🇪

publicerat i Allmänt;
Nu är vi hemma igen efter en vecka på Teneriffa. Har haft det bra men vädret var tyvärr inte på vår sida, även fast det ser ut så på instagram haha. Vi fick väl ca två och en halv dag med sol tror jag, resten av dagarna var det mulet och även regn. När solen var framme var det väldigt varmt men annars frös jag mest hela tiden. Tråkigt ☹ Hotellet vi bodde på var inte heller det bästa, rätt otrevlig personal och sådär mat. Men vi höll humöret uppe och hade det rätt bra ändå! Puerto de la Cruz, som vi var i, var jättefint och mysigt. Små gränder, restauranger vid havet, blommor, fina hus. Två av dagarna hyrde vi en bil och åkte mer söderut eftersom det var soligare där. Så där var vi på stranden, shoppade lite och träffade några vänner från Eskilstuna. 
Här kommer lite bilder från de finaste dagarna;


Bästa💗
Några jävlar bröt sig in i huset och tog massa grejer när vi var borta så inatt kom vi hem till en brottsplats, det var ju inte så kul. En trasig dörr, alla lådor utdragna, saker slängda över hela golvet, svarta fotspår i trappan osv. Som tur är har vi larm så polisen var på plats rätt snabbt men de tre som greps är släppta igen. Surt. Suck. 
Menmen🙄

Next --> Teneriffa

publicerat i Allmänt;

Tidigt imorgon går planet mot Teneriffa. Har hört att det har snöat där nere på typ gran canaria, är det ens sant? Hur kan det göra det?? Är aningens rädd för att det inte kommer bli så varmt dit vi ska, men vi får väl se. Hoppas på massa sol ☀️☀️☀️🌴🌴🌴

Friyay

publicerat i Min kamp;

Lyxlunch på hotellet fredagen till ära

Igår och idag har jag varit med om något helt otroligt. Trots att jag inte trodde på det, trots att jag var skiträdd innan. Men jag gjorde det. Jag vågade. Jag har träffat en begåvad människa. Denne har lärt mig så mycket, på så kort tid. Det är så betydelsefullt. Jag tror jag kommer ha massor med nytta av vad jag lärt mig, och vi får se längre fram, men om det är så - så kommer jag definitivt utbilda mig och lära vidare. Hjälpa vidare. Men vi får se, först och främst ska jag ska låta det sjunka in lite och fortsätta träna på att använda metoderna till att hjälpa mig själv. Oavsett så har någon blåst liv i hoppet igen, och jag känner att ja, kanske kan allt bli bra igen. 

Fick denna i en lyckokaka här i veckan, hur passande? 

Förutom dessa möten med denna viktiga person var jag i Stockholm igår hos min Josefine❤️ Idag var det möte igen sen har jag tvättat, städat och packat. Nu strax ska jag till röksta för tacos med familjen + Lena. Är såå trött så blir nog en tidig kväll ikväll.