Minisemester

publicerat i Allmänt, Tiden på behandlingshem;

Nu är jag tillbaka på behandlingshemmet efter en helg på vift. I torsdags kom familjen och vi åkte ner till Ystad först. Gick runt lite och åt glass sen körde vi vidare mot Malmö. Åt på resturang på kvällen och myste på hotellet. I fredags blev det en heldag på emporia, igår (lördag) tog vi en tur till Köpenhamn och idag stannade vi till i Lund innan dom skjutsade tillbaka mig hit. Har verkligen haft en bra helg, så mysigt och roligt att få umgås med familjen lite. Så glad och tacksam över att jag har dom 💕💕

Onsdag mitt i veckan

publicerat i Allmänt, Min kamp, Tiden på behandlingshem;

Nu är det flera stycken som påpekat att jag inte skrivit på ett tag så här kommer ett inlägg. Det har inte hänt så mycket sen sist, vi har haft färdighetsträning som vanligt, jag har haft session, haft dukdag två gånger, varit på vårdcentralen och lämnat prover två gånger, varit på bryggan. Och juste, har varit på second hand också. Och tvättat. Och så har vi grillat. Det var visst endel ändå.

Jag mår sådär, på kvällarna blir jag så otroligt ledsen. Tårarna rinner floder men jag försöker stå upp ändå. Funkar inte hela tiden dock, det är svårt. På mornarna ställer jag mig upp, och håller mig ovanför vattenytan under dagarna, men på kvällarna drunknar jag. Och det finns ingen botten.

Nåväl. IMORGON KOMMER MIN FAMILJ. Som jag längtat. Ska bli så kul att få vara med dem i några dagar 🙏🏻