Måndag och ny vecka

publicerat i Allmänt, Min kamp, Tiden på behandlingshem;

Är väl inte jättetaggad på livet just nu. Känner mig ledsen och ensam. Mycket minnesbilder som plågar. Flashbacks och mardrömmar. Det känns liksom hopplöst, för som jag skrev förut känns det som att när jag väl är påväg att klättra upp så händer det något igen. Varför?

Men aa i alla fall, har haft färdighetsträning idag. Inte så mycket mer. På kvällen åkte vi och köpte godis och sen gick jag ut en sväng. Var förbi och hälsade på mina fyrbenta vänner förstås.

I helgen kommer mamma. Längtar, saknar och behöver henne 💕

Midsommar och sommarvärme

publicerat i Allmänt, Tiden på behandlingshem;

Igår var det midsommarafton aka en helt vanlig fredag. Jag valde att inte följa med när de andra åkte för att dansa runt midsommarstången utan jag gick ner till bryggan istället med en tjej här. Det var såå varmt och skönt och vi hade en mysig stund. På kvällen åt vi grillspett och sen tittade vi bara på film.

Idag har det varit lika varmt som igår, om inte ännu varmare. Det har verkligen varit kvavt och typ klibbigt haha. Har inte gjort något speciellt, fixat och donat i köket, plockat och ätit smultron, köpt glass, chillat på verandan, spelat kubb, gått en liten sväng, tittat på film. Inget anmärkningsvärt.

Det låter som jag har det väldigt bra men sanningen är den att jag kämpar som fan. Inte en minut är lätt men jag försöker verkligen hålla mig sysselsatt för att det onda inte ska tränga sig på. För när det gör det vet jag varken vad jag gör eller vart jag tar vägen. Det sliter mig i stycken. Måste.vara.stark.