"I was flying, now im crashing"

Hade en väldigt bra permission skulle jag nog kunna säga. Eller det var väldigt väldigt intensivt, mycket att göra, många att träffa. Det blev lite jobbigt men jag vill ju såklart passa på att hinna träffa alla när jag väl är hemma. 


Jag kom på torsdagkvällen och då var vi bara hemma och tog det lugnt. På fredagen träffade jag Lena och på kvällen åt familjen på pinchos.

Lördagen spenderades med Filippa, älskade barnet som jag saknat så mycket. Det blir lite konstigt för henne att träffa mig när jag varit borta så länge, så i början är hon blyg men det släppte sen och vi kunde leka, busa och mysa som vanligt. Fina ungen❤️

På lördagskvällen begav vi hos hem till mormor och morfar med resten av släkten, det var ju påskafton. Så kul att träffa alla kusiner igen! Vi åt mat och en fin påsktårta som Alva bakat, sen tittade vi på en massa gamla videofilmer från när vi alla kusiner var små. Haha så roligt. Är så tacksam för den fina uppväxt vi fått tillsammans. 

På söndagen kom farmor hem till oss och åt middag, på måndagen träffade jag min älskade Josefine och utöver det har jag bara myst med familjen och ätit god mat. Även slagstaglass fick ett besök av oss.

Har såklart gosat med djuren också. Mina mysisar🌸

Sist men absolut inte minst, (för det är typ störst), träffade jag Elenore. Ni som följer mig på instagram vet redan, men Elenore är polis och våra vägar korsades en hemsk dag för lite mer än ett år sedan. Jag satt på ett tak och orkade inte mer. Massa poliser kom till platsen och Elenore var en av dem. Trots att jag hade bestämt mig lyckades hon nå fram till mig och få mig att lita på henne. Mycket om och men, rädsla och tårar men det hela slutade med att vi gick ner från taket tillsammans och hon och hennes kollegor körde mig till psykakuten där hon även satt med på samtalet med läkaren. Jag har tänkt på henne mycket under året som gått och velat tacka henne, och äntligen fick jag göra det. Vi träffades två gånger när jag var hemma och det betyder så mycket för mig, för på nåt sätt räddade hon mitt liv. 🙏🏻 

Ja, mycket bra saker som hänt men efter det blev det krasch. Krasch bom bang. Jag kör på ett tag och mår helt okej, faktiskt ganska bra, men sen. Sen slutar det med att jag sitter på en sjukhussäng, får bedövningssprutor och sydda sår samtidigt som en sjuksköterska håller mitt hår medan jag spyr och hulkar av ångest. Tårar, skam. Jag föll dit igen. Helvete. Drygt 80 dagar klarade jag men sen gick det åt skogen igen. Allt är bara för mycket just nu. 

1 Amanda tenö:

skriven

Aldrig skam, enbart stolthet. Du är så fantastiskt stark💕 Kram finafina tjejen

2 Mormor:

skriven

❤️❤️❤️Tänk på allt bra du har gjort och kommer att göra. 💞

3 Annica:

skriven

Fantastiskt att du klarade 80 dagar, var stolt över dig. Jag är imponerad och nästa gång är det ännu fler dagar. Du KAN.
Du är MODIG. ❤️

4 Therese:

skriven

Åh Fanny, fina du, jag har aldrig träffat en starkare tjej än du!! ❤❤

5 Therese:

skriven

Åh Fanny, fina du, jag har aldrig träffat en starkare tjej än du!! ❤❤

Kommentera här: