Uppdatering

Har hamnat i en riktig dipp. Sen jag kom tillbaka från permissionen har det bara varit skit. Riktigt riktigt tungt. Skulle nog säga att jag är deprimerad igen. Ingenting är kul, ingen ork finns, allt är bara mörkt och lågt. Och ångesten dödar. Jag kan inte äta. Illamåendet är ständigt, tuggorna bara växer i munnen och det vänder sig i magen. Det känns så hopplöst allting, faktiskt. Jag vill inte vara negativ eller "klaga", vill ju inspirera andra till att det går att må bättre, men det är så svårt just nu. Det är så svårt. 


Personalen hade möte igår och satte in endel åtgärder för att få mig att vända detta. Jag kommer inte få ha sessioner med min terapeut sålänge som jag inte äter, för jag är inte "tillräckligt klar i huvudet". Jag kommer bli väckt av personal tidigare varje morgon för att komma upp och komma ur sängen, få på mig kläder och sådana där självklara saker som inte alls är självklara när man är under ytan. Måste äta frukost innan morgonmötet, och sen de andra måltiderna också såklart. Ska varje morgon planera min dag och skriva ett "schema" för att få struktur på dagen. Måste även lämna in nyckeln till mitt rum mellan frukosten och lunchen för att jag ska komma ut därifrån och inte "isolera mig". Var på vårdcentralen idag också och tog prover och dom var inte jättebra. Så om det inte funkar nu med maten och dessa åtgärder och det fortsätter som det gjort nu innan så måste jag börja ätstörningsbehandling. Det får inte bli så, det får verkligen inte bli så. Har inte tid med det. 

Måste vända detta nu, för vägen härifrån går bara rakt ner, det vet jag. Det är bara så svårt. Men jag kämpar, jag gör det. Och jag ska kämpa ännu mera. Blod, svett och tårar  kommer det bli men jag antar att det kommer vara värt det. 

Försöker ha hästarna och ridningen som motivation. Är livrädd för att de ska säga att jag inte får rida om jag inte äter och jag vet ju själv att jag inte kommer orka det heller om det fortsätter som nu. Så nu --> ett försök till kvällsfika. 

1 Anonym:

skriven

Jag tror på dig! Skickar massa kramar från en liten läsare ❤

2 Mormor:

skriven

Jag håller tummarna.✊️Jag tror på dej.❤️Hoppas det vänder så vi kan ses snart igen.💞Styrkekramar!💪

3 Pia Nilsson:

skriven

Tänker på dig och hoppas och tror att du vänder det.Många styrkekramar. <3 <3 <3

Kommentera här: