Kämpar uppåt

I torsdags när jag storgrät i förtvivlan, hyperventilerade och inte kände för att leva alls sa min terapeut; "Jag känner dig nu Fanny, och du känner mig. Vi har varit här förut och då har jag hjälpt dig upp. Lita på att jag gör det igen. Bara lita på mig." Så det har jag försökt göra, och försökt göra det hon ber mig göra. Framförallt äta regelbundet och aktivera mig nånting varje dag. Det har gått okej hittills, jag försöker verkligen. 


Idag började dagen med morgonmöte, eller morgonsynk som vi kallar det. Efter det åkte jag till stallet och vi tog in både Schanny och Schester. Red Schanny i ridhuset och det gick fint! Så roligt. 

Åkte hem och åt lunch och sen uträttade jag och Martina lite ärenden på stan. På eftermiddagen åkte jag hem till mamma och pappa. Hämtade Alva på skolan, åkte och handlade, gick en långpromenad vid havet med mamma, Alva och Elsa, lagade mat, åt, duschade och nu bara tittar jag på tv. Skönt ändå att ha gjort endel på dagen, man får en helt annan trötthetskänsla på kvällen då. Och jag är ganska nöjd, för dagen har varit rätt trevlig ändå. 

1 Mormor:

skriven

Bra jobbat Fanny!❤️

2 Annica:

skriven

Vi är många som tror på dig. Du är grymt bra!

Kommentera här: