Livet som hästtjej

publicerat i Allmänt, Hästar, Tiden på behandlingshem;

Bakslag i arbetet med Schanny, tyvärr. Har fått tugga sand i ridhuset både fredag och lördag. I fredags var det helt vårt fel, mitt och Stinas, men idag vet vi inte alls vad som hände. Om han blev rädd för nånting eller om han har ont någonstans. Av åkte jag i alla fall och huvudet fick ta en rätt rejäl smäll. Fick lov att bli akuten och de konstaterade lindrig hjärnskakning. Glad och tacksam att jag kom undan med det, lite skrapsår, blåmärken och smärta i höften. 


Det känns ganska tungt. Inte att jag har ont, är illamående, yr och kallsvettas, utan att det blev ett sådant bakslag. Allt har gått så bra hittills och sen blir det såhär. Nu kommer vi få börja om lite på ruta 1 igen, hitta tillbaka till förtroendet oss och Schanny emellan. Men det ska nog gå. Gäller att se framåt nu bara och fortsätta med lugn och tålamod. Inte att vi ger upp. Vi får bara lära av våra misstag.

Blev tillsagd på akuten att vila några dagar, dvs inte rida, men jag kommer hoppa upp igen så snart som möjligt.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mormor:

Så blir det ibland. Med ditt lugna sätt kommer ni igen. 👍🏻❤️Kram!😘

2:a kommentar, skriven , av Amanda tenö:

Krya på dig fina tjejen ❤️

3:e kommentar, skriven , av Sanna Å:

Vilken otur! Kan inte mycket om hästar, men antar att det är sånt som händer.
Hoppas du snart är på benen igen!

4:e kommentar, skriven , av Annica:

Hoppas du mår bättre. Jag vet att man måste ha otroligt mycket tålamod med unghästar och det vet jag att du har. Med ditt lugn och ditt tålamod så kommer det gå toppen.

5:e kommentar, skriven , av Gunilla:

Lyd läkarna och ta det litet lugnt några dagar. Men se'n gäller det att komma upp i sadeln igen, som med så mycket annat i livet. Kram :-)

Kommentera inlägget här :