Uppdatering

Förlåt så mycket för den kassa uppdateringen. Jag mår faktiskt inte alls bra. Inte alls. Det är verkligen så tufft nu. Är osäker på om jag nånsin haft sån här stark ångest som jag haft nu. Är stressad i hela kroppen, hjärtat slår fort, tankarna gnager som fan, ont i magen och så illamående. Har kräkts tre mornar i rad nu pga den här jävla ångesten. Och mat har jag inte fått i mig på ett tag nu pga illamåendet. "Hur mycket har du gått ner egentligen?" frågade min terapeut igår. Men det är inte självvalt. Jag känner mig en aningen uppgiven, allt känns så hopplöst. Känns som att allt jag gör blir fel, hur jag än gör. Jag är ledsen, riktigt ledsen, över vissa saker. Och arg. Känns som att jag aldrig kommer få bli fri. Och jag har verkligen känt mig oförstådd på senaste. Ensam. Står inte ut med varken tankar eller känslor och det resulterar i både skrik, gråt och mörka tankar. Så mörka att jag för första gången på typ ett år fick förslaget; inläggning? Men aldrig i livet. Nej. Ingenting blir bättre av sjukhus. 


De senaste dagarna har jag tänkt; har jag nånsin mått såhär dåligt? Även fast det inte känns så, så tror jag att jag har det. Och då har jag kunnat ta mig igenom det. Försöker intala mig själv att jag kan det nu också. Att jag kommer överleva detta också. Känns en aning tveksamt i stunden men... men. Ja. 

Familjen har i alla fall flyttat ner nu och det känns bra att ha dom närmre. Verkligen. Är bara så ledsen över att jag mår såhär nu när dom verkligen gör allt för mig och för att jag ska må bättre. Men jag försöker överleva, för deras skull. Och kanske lite för min också, jag vet inte. 

1 Mormor:

skriven

❤️❤️❤️❤️❤️

2 Mormor:

skriven

❤️❤️❤️❤️❤️

3 Annica:

skriven

Finaste Fanny önskar så att det fanns något sätt att hjälpa dig. Men jag vet att du kan ta dig igenom detta efter allt vad du lärt dig. Du har verktygen och du ska veta att jag hejjar på dig på avstånd. Du är grym min vän ❤️

4 Lotta Söderberg:

skriven

Stor kram ❤️❤️❤️

Kommentera här: