Lördag 1a juli

Kaoset här på gården har lagt sig lite men det är fortfarande rörigt. Vi kan inte vistas på vår enhet alls för där är allt förstört av rök och sot. De som bodde inne på enheten har nu fått "nya", tillfälliga rum i baracker som står på gården. Personalen har flyttat ner sitt kontor på en av de andra enheterna och maten får vi äta i personalrummet. Det kommer förmodligen vara såhär ett tag nu, vet inte hur lång tid sanering och renovering kommer ta. Så det är bara att vänja sig. Jag ska i alla fall inte klaga eftersom allt mitt har klarat sig och jag kan vara på mitt rum. 


Personen som på något sätt ställde till med detta har gått ifrån att vara gripen till anhållen och nu häktad på sannolika skäl misstänkt för grov mordbrand. Hon riskerar att få minst 6 år och max - livstid. Det är så sjukt hela grejen. Men som sagt, jag är bara tacksam och lättad över att alla, både människor och djur, hann ut i tid. Det kunde gått så himla mycket värre... 

Nåväl. Något positivt i allt träligt är i alla fall att jag fick träffa mamma och pappa i torsdags. Mamma hade varit på arbetsintervju här nere och passade då på att komma hit till mig. Vi tog det mest lugnt på dagen och hade även ett samtal med min terapeut och enhetschefen vilket gick bra. På kvällen åkte vi till Kristianstad och mötte upp pappa som varit i Malmö och jobbat. Vi åt god mat och hade det trevligt, Martina kom även och umgicks med oss. Jättemysigt. 

Fredag och lördag har inte hänt så mycket. Får se vad som händer imorgon. Sleep all day maybe. Natti natti

1 Mormor:

skriven

❤️❤️💞

Kommentera här: