Kamp

Idag har det kampats. Kämpats. Jag har verkligen kämpat idag. Förmiddagen spenderades inne i stan på färdighetsträningen men det gick ganska bra, det var sen det blev jobbigt. Hade PE-session efter lunch och det var verkligen s å tufft idag. Usch usch usch. Mådde väldigt dåligt efteråt också så min terapeut tvingade ut mig på en promenad för att försöka bryta det hemska i mitt huvud. Så jag gick iväg, med högsta volym Kent i lurarna och tårar som bara fortsatte att forsa. Var så yr, trött, utmattad och illamående att jag var tvungen att stanna och kräkas bredvid vägen. Otrevligt jag vet. Men jag är stolt över att jag gick ut och gick istället för att lägga mig och dra täcket över huvudet eller göra något dumt mot mig själv.


På kvällen följde jag med aktiveringen på bowling, inte för att jag ville utan endast för att inte vara ensam med mina tankar. Hade ingen alls lust men jag tränar på att gå emot känslan när jag vet att det ändå är nånting som gör mig gott. Så jag kämpade mig med och det var väl en bra distraktion, även fast jag inte orkade vara med hela tiden. Var/är så himla trött i både knopp och kropp efter all ångest och tårar. 

Jaja, nåväl. Nu är det dags att försöka sova och så är det en ny dag imorgon. Kampen fortsätter. Och apropå ingenting; Här har ni bild på snödroppar som jag hittade i trädgården. Vårtecken?

Godnatt

1 Mamma:

skriven

❤❤🌟

2 Mormor:

skriven

Bra kämpat!❤❤❤👏🏻

3 Sanna Å:

skriven

Åh så stark du är!

4 Josefine :

skriven

❤❤❤❤

5 Josefine :

skriven

❤❤❤❤

6 Annica:

skriven

Wow vad starkt gjort av dig. Du är på rätt väg, kämpa på bästa Fanny!

7 Lotta Söderberg:

skriven

❤❤

8 Pia Nilsson:

skriven

Åh vad man känner hur du kämpat och varit stark, jag blir så berörd av dina ord Fanny! Kram

9 Pappa:

skriven

Grymt att du kämpade dig igenom dagen❤️

10 Anonym:

skriven

Bäst är du☀️❤❤

Kommentera här: