Intensiv helg

I torsdags kom mamma hit och vi har verkligen hunnit med mycket under helgen känns det som. På torsdagskvällen åkte vi till Kristianstad och åt mat med Martina och hennes mamma, mycket trevligt! Kom hem ganska sent och sen kunde jag inte sova, menmen.


På fredagen var vi på två husvisningar, familjen ska nämligen flytta ner hit till Skåne. Exakt var vet vi inte än men vi har varit runt och kollat på lite olika ställen. Så vi får se var det slutar. När vi var klara med det åkte vi i alla fall till stallet och jag red ut i skogen med gruppen. Mys. Efteråt gosade vi lite med Channy och Chester. 

Lördagen spenderades mest i bilen känns det som. Vi var och tittade på ännu ett intressant område för våran framtid här nere. Hmmjaa. Tog även en sväng till Nova och hööks i Lund. Fick med mig lite smått och gott. 
På kvällen lagade vi mat i mitt lilla kök här i stugan sen satt vi inne i stora huset och umgicks lite med Martina och hennes mamma bland annat. 

Idag är det söndag och vi har varit nere på bryggan en sväng, suttit i solen och sådär. Efter lunch åkte mamma hem, tråkigt. Får se när vi ses nästa gång 💕 
Nu är jag skittrött och ligger redan i sängen, klockan är inte ens 21... men det är okej. Hoppas kunna sova för att ladda om inför ny vecka. Måndag imorgon och det betyder två rundor till stallet👌🏻 Hoppas ni haft en bra helg och får en bra start på nästa vecka.

1 Mormor:

skriven

Låter som en bra helg. 👍🏻❤️

Kommentera här: