Tankar och känslor kring flytten

publicerat i Allmänt;

Det är så konstigt att jag flyttat. Allt gick så snabbt. Från att ha bott där i ett år och sju månader till att bara, från en dag till en annan, flytta ut. Lämna allt. Även fast det fortfarande känns helt rätt så är det en liten sorg i det också. Det var ju inte såhär jag ville att det skulle sluta. Hade sett framför mig hur jag skulle stå där på utskrivningsdagen och krama alla hejdå, tacka för allt. Nu istället åkte jag bara så fort jag kunde efter att beslutet hade blivit taget. Kände inte för att stanna en sekund faktiskt. Det är tråkigt. 


Det är en stor förändring det här men jag känner inte bara sorg och att allt är konstigt. Jag är glad också. Glad för att jag fick chansen och hjälpen på behandlingshemmet. Glad för allt jag lärt mig där. Glad för alla fantastiska människor jag fått lära känna. Glad för att jag känner mig starkare nu. Glad för att jag nu snart börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Det är dags nu! Det är på tiden. Jag vill leva och må bra nu. Och jag kommer fixa det. 

Idag har jag fixat i det som kommer bli mitt rum den närmsta tiden. Tack mamma och pappa för att jag får bo hos er ett tag💜

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mormor:

Man blir glad när man läser detta. Jag önskar dej all lycka!!💕Du är en riktig fighter💪Hoppas vi ses snart ! Kram !❤️

2:a kommentar, skriven , av Mamma:

Du är bara bäst ❤️❤️🌟🌟

3:e kommentar, skriven , av Sanna Å:

Lycka till med nästa steg i livet!💖
Jag tror på dig😊🦋
Kram

4:e kommentar, skriven , av Annica:

Så modigt gjort av dig, ser fram emot nästa kapitel. Du är så bra.

5:e kommentar, skriven , av Pia:

Du är fantastisk! Heja dig!! <3 <3 <3

6:e kommentar, skriven , av Jenny:

Kram 💕

Kommentera inlägget här :