🤜🏻🤛🏼

Känner mig inte alls helt 100 idag. Jag är trött och känner mig nere. Det mesta känns rätt värdelöst faktiskt. Hade en riktigt jobbig kväll igår och har sovit väldigt oroligt så det är väl därför antar jag. Det hänger liksom i. Men det var bara att kliva upp idag också, även fast jag verkligen inte ville. 


En personal kom hit på morgonen för att hjälpa mig planera lite och efter det masade jag mig ner till tvättstugan. Det tog verkligen emot men att missa tvättiden betyder ingen ny tvättid förrän nästa vecka = inga kläder att använda. Så. Tvätta it was. Under tiden kämpade jag med PE-exponeringar och sen åkte jag till behandlingshemmet och åt lunch. 

Eftermiddagen har bestått av kvittoinväxling (vi som bor här i utslussningslägenheterna lämnar in kvitton på mat vi köpt för att få ersättning för det), exponeringar på stan och handling på Ica. 

ÄNTLIGEN är dagens alla "måsten" gjorda. Fyfan vad tungt det har känts men gud så bra att jag ändå gjorde allt istället för att dra täcket över huvudet. Det kan väl få vara okej nån gång ibland men man kommer ingenstans på det. Och jag vill ju ändå komma nånstans. Så; solglasögon på (för att gömma de trötta, mörka, ihåliga ögonen), hörlurar in (för att stänga ute endel av intrycken) och sen bara köra. 

Klapp på axeln. I made it today. 

1 vecka

Några bilder från helgen. Har ridit, ätit tacos, tittat på idol, haft Lovisa och Elsa på besök. Mys!


Har bott här i lägenheten i en vecka nu. Det har gått mycket bättre än förväntat! Så skönt. Är lite stolt över mig själv faktiskt✌🏻 Glad att jag tog steget att flytta hit.