För mycket

publicerat i Allmänt, Min kamp, Tiden på behandlingshem;

Näej nu känns allt faktiskt lite för mycket för mig. Jag oroar mig, tänker, grubblar och oroar mig lite till. Det är det här med förändringar och trygghet som jag redan skrivit om. Stressar över behandlingen och flytten. Flytten mest just i skrivandes stund. På ett sätt känns det helt okej och jag tror att det kommer bli bra i slutändan, men det är en stor förändring och det är det som är jobbigt. Och att saker och ting är så oklara för mig just nu. Vi skulle haft ett teammöte nu i veckan för att planera lite för vilken hjälp jag ska få när jag bor där, hur mina dagar kommer se ut, handling, måltider, mediciner osv. Men min terapeut har blivit sjuk så ja, inget möte denna vecka och jag flyttar på måndag. Det känns jobbigt och otryggt. Förvirrat. Jag vill och behöver ha en plan för få de bästa förutsättningarna till allt ska gå så bra som det kan gå. 


Sen stressen över behandlingen också. Den ökar såklart nu när min terapeut är sjuk samtidigt som jag har vetskapen om att vi måste bli klara en månad tidigare än beräknat. Men jag kan inte göra något åt det. Bara jobba på med mina exponeringar och hoppas på att hon är frisk snart. 
Andas in och andas ut.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mormor:

Det blev lite mycket på en gång. Nu tror ju jag att du kan hantera situationen. ❤️ Ta bara en sak i taget, så ordnar det sej.💞Styrkekramar ! 😘

2:a kommentar, skriven , av Annica:

Förstår att det känns mycket på en gång. MEN du har nått ett av målen och det är flytten, det är något positivt även om det samtidigt är skrämmande. Du är redo.

Kommentera inlägget här :