Frustration

Är så arg för tillfället. Så arg. Har två skoluppgifter som ska lämnas in på tisdag och i dem ingår saker som man ska göra på sin APL, och min börjar inte förrän nästa vecka. Vilket gör det omöjligt för mig att göra dessa uppgifter helt fullständigt. Det betyder = skicka in uppgifterna flera veckor för sent och få anmärkning på det, samtidigt som de efterkommande uppgifterna också hamnar på dröj, eller, skicka in i tid och få lägre betyg för att jag inte gjort det som jag ska. SUR. Tycker inte riktigt det är okej av skolan. Det kanske inte är världens grej men jag blir stressad av mindre. Skickat till lärare och bett om handledartid. Hoppas på att få en imorgon. 


Hur man hanterar detta? BORDE: börja i det lilla, med det jag kan. Vad jag gör: sätter mig ute med solbrillor, musik i lurarna, cigg i handen och är sur. SKIT.

Den här acceptansen som jag tjatar om är svår för mig att nå idag. Men nu har jag spytt lite galla här i alla fall och kanske kan ta nya tag om en timme eller så. VI FÅR SE. Mvh förbannad.


(Och det jag skrev igår ang terrordåd i Tyskland; det verkar inte som det var något terrordåd nu tydligen. Och det var väl för väl det men tråkigt ändå.)