Intensivt

I fredags kväll kom vi hem från Lanzarote och då styrde vi direkt mot Eskilstuna där vi har spenderat påsken. I lördags träffade jag Emelie och på kvällen ”firade” vi påsk med den närmsta släkten. ”Firade” = åt mat tillsammans. Jag myste järnet med Filippa. På söndagen åkte vi en sväng till tunapark för att leta kläder till Filippa och på kvällen åt vi mat i Lovisas lägenhet tillsammans med Lena och Annica. Efter det träffade jag mina gamla tjejer och kom väl hem vid 02. 

IDAG gick jag upp vid 8 för en hotellfrukost med Elenore och sen blev det fika hos farmor innan bilen rullade neråt i landet igen. Hemma nu och det ska bli SÅ skönt att sova i min egen säng efter två veckor på vift. Är så trött.

Lovisas säng är också väldigt skön dock. Men ser ni vattenglaset på fönsterbrädan? Jag hade ner det i sömnen på något vis och vaknade i chock i en kall och blöt säng. Mindre kul😅 Lovisa gick upp i sömnen typ och hämtade en handduk och sen rullade jag bara ihop mig själv i fotändan och fortsatte sova.

Var på slagstaglass också och det förtjänar ju en bild med tanke på att det var 3 år sen jag var där sist 🙌🏻