Glader

Idag är jag glad! Nästan så glad att jag vill fälla en tår av både glädje och lättnad. Jag har varit rädd. Så rädd för att jag aldrig nånsin skulle kunna få ett jobb med den bakgrund jag har, glappet i CV:t och mina fula armar. År 2013 skrev jag i min dagbok; "vem skulle nånsin vilja anställa mig?? Mitt liv är förstört."
I sommar fick jag ett sommarvikariat och jag var lycklig för det men tänkte att that's it. Dom kommer inse att det är bättre att ha någon som ser normal ut. (Syftar på armarna, i och med att det är kortärmat som gäller inom vården.) Dumma tankar JAG VET men det bara blir så. I alla fall, idag ringde de från bemanningen och berättade att jag fått ett väldigt gott omdöme från stället jag hade mitt sommarvikariat på och de undrade om jag vill stanna som timvikarie. Jaaa! Det är klart jag vill! Det känns såå himla fint att bli uppskattad för jobbet man gjort och att få bekräftelse på att man är på rätt spår, att det är med människor jag ska jobba. Det är ju min dröm. Jag har aldrig tidigare varit gladare för att vara på rätt spår i livet, rätt riktning. I framtiden vill jag mer än äldreomsorgen, men det här är perfekt för nu. Man jobbar sig uppåt och får mängder med erfarenheter på vägen.
 
Så nu är jag supertaggad på mer jobb i höst! Och lite nervös, det kommer inte endast vara på stället jag hade sommarvikariatet på utan det handlar om 4 olika boenden jag kommer vara på, beroende på var det behövs personal. Nya saker är superläskiga men livet är fullt med utmaningar. Jag antar att det bara gör att jag tillslut växer i mig själv.
Detta skrev jag när jag var inlagd på psykiatrin och bara ville dö. Jag är så himla glad att jag aldrig gav upp, för det finns faktiskt en väg för mig också. Och jag är övertygad om att det finns det för ALLA. Ge inte upp, våga gå mot dina drömmar ♥
#1 - - pia:

Åh vad härligt Fanny.
SUPERMEGAGRATTIS!!!!
Heja dig och lycka till det kommer att gå superbra.

#2 - - SannaÅ:

Grattis Fanny!
Det är vem du är och vad du gör som betyder något! Du har verkligen hamnat på rätt spår! Det behövs många som du inom vården!
Kram!

#3 - - Michelle:

Åh vad glad jag blir! Heja dig<3

#4 - - Emelie:

WEEEI! Så välförtjänt, du är grym⭐️❤️

#5 - - Annica:

GRATTIS, du gör skillnad och grattis till dem som får dig på sin arbetsplats!

#6 - - Malin:

Heja dig! SÅKLART vill folk anställa dig, du är ju du <3