Torsdag

publicerat i Allmänt, Min kamp;

Idag var det riktigt jobbigt att komma upp och iväg till skolan. Första timman av lektionen kände jag bara; fuck it, jag behöver sova. Men det släppte efter ett tag och resten gick bra! Hade sen ett möte med en handledare på skolan och hon och jag kommer ha avcheckar lite då och då för att se så allt flyter. Har ändå varit sjukskriven så länge (cirkus 7 år fram och tillbaka, och de 4 sista på heltid) att jag tror jag måste vara vaksam på om det ringer varningsklockor igen. För jag vill ju inte krascha igen. Det här ska gå nu! Och för att ge mig själv bästa möjliga förutsättningar blir dessa avcheckningar med handledaren bra tror jag, så att vi i tid kan se om jag behöver nån extra hjälp, dra ner på studietakten eller nåt annat. Det är ändå ett stort steg att gå ifrån långtidssjukskriven till studier på 100%. Än så länge känns allt bra men jag känner mig lite utmattad. Men jag ska ta hand om det så jag fixar detta.


Efter skolan har jag varit och hämtat mediciner, promenerat med Elsa och ätit lunch. Nu ska jag vila under kedjetäcket med Elsa bredvid mig en stund så jag orkar plugga sen. 🐶📚

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sanna Å:

Det är bra att du är uppmärksam på kroppens signaler och vågar be om hjälp. Det är ok att att göra saker i sin egen takt!
Kram :)

Kommentera inlägget här :