Måndag

Första dagen i skolan, check ✔️ Det hände väl inte så mycket egentligen, vi fick massa information och sådär. Denna vecka och nästa vecka har vi iprincip ingenting, det är introduktionsveckor eller ”mjukstart” som dom kallade det. Tråkigt tycker jag, vill komma igång och plugga på en gång! Men har fått hem lite kurslitteratur i alla fall som jag kan läsa och förbereda mig med. 


Annars då. Händer inte supermycket. Lite problem med sömnen och grubblar endel på nätterna. Hade varit skönt att dela tankar och så med någon utomstående, nån samtalskontakt eller så. Vore det inte lite konstigt om jag skulle klara mig 100% tipptopp helt själv efter alla dessa år? När det gick så hastigt med avslutet på min behandling också menar jag. Jag vet inte. Jag klarar mig, det gör jag, och jag mår mestadels väldigt bra. Men mitt bagage finns kvar. Det gör det alltid. 

1 Anonym:

skriven

Öppenpsykiatrin? Psykolog kurator? Eller ungdomsmottagningen har kuratorer. Kram

2 Sara:

skriven

Det är väl inte alls konstigt? Att du tänker att det vore skönt att ha någon att bolla tankar med visar på en styrka tycker jag, en styrka att du faktiskt tänker så och inte "det här ska jag fixa själv".
Tror på dig Fanny ❤️
Kram

Kommentera här: