Nytt år

publicerat i Allmänt, Min kamp;

Spenderade min nyårsafton i Kvicksund hos moster med familj tillsammans med resterande i den närmsta släkten. Blev trerätters, sällskapsspel och så tittade vi på fyrverkerierna. Skjutsade även några vändor till och från en fest. Även fast jag inte gillar nyår så var det mysigt att få vara med släkten istället för att vara på sjukhus eller behandlingshem. För nu är det slut med det! 2018 ska bli bättre. Det ska levas i frihet och jag ska vara tacksam över att jag lever. Göra saker som jag mår bra av, umgås med människor som ger och inte bara tar. Ska kämpa för mina mål, utmana mig själv och utvecklas. Dra lärdom av de senaste 7-8 åren som varit så mörka, och göra det nya till något mycket bättre. Känner mig redo för det nu! 

Jag hoppas att ni alla får ett riktigt bra år. Ni bestämmer själva hur ni ska leva det. Bli en ännu bättre människa och ta hand om er själva och varandra. Tack alla som följt mig på bloggen det gångna året, och ni som vill fortsätta följa mig på min resa under 2018 också; välkomna. Vi hörs 🖤

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Annica:

Ska bli spännande att följa din resa. Du har gjort ett fantastsikt jobb och jag känner att du är verkligen redo för nästa steg. You go girl!!!

Kommentera inlägget här :