Att ta hand om sig själv

Ett ständigt uppkommande ämne. Som jag vet är så viktigt men typ struntar i när det gäller mig själv. Tänker hela tiden att jag ska men nja, det där är svårt för mig. Speciellt nu när jag blir så uppslukad av saker jag VILL. Jobb och plugg. Det går i 110 och jag hänger med för jag vill alltid prestera. Tackar ja till pass utan att tänka efter om jag verkligen orkar. För jag vill jobba, jag vill visa att jag är att lita på, jag vill inte att dom ska ångra att dom anställde mig. Och jag mår bra av att komma dit, tjäna mina egna pengar för första gången på åratal, ta ansvar - det får mig att känna mig kompetent och behövd. Det är jobbigt med skolan samtidigt bara. Även fast det mest är på distans så är det på heltid, uppgifterna är omfattande och kräver sin tid. Att komma från en bakgrund med cirkus 7 års (allt som allt) sjukskrivning och sen kastas in i jobb 4-6 dagar i veckan + heltidsplugg kan inte vara lätt för någon. Eller? Då är ni superman/woman. Det är lätt att tappa bort sig själv. Jag vet inte riktigt hur jag ska ta hand om mig själv på bästa sätt i allt detta. 

Ett tappert försök till att koppla av ett tag efter 12 timmar på jobbet innan jag ska sova för att sen börja 7 imorgon igen. Gick inte så bra. Netflix vill inte funka och det slutar med att jag sitter och mailar med min lärare för att boka in kursens sista prov istället. Prestationsångest - har fått A på alla uppgifter i kursen än så länge, om provet går som jag hoppas blir det A i slutbetyg. Snälla låt mig klara det🙏🏻

Lugn och ro på landet

Haft en bra dag på jobbet i värmen. Slutade tidigt och åkte hem och sov. När jag vaknade åt jag lite, packade ihop lite saker, åkte och handlade och sen åkte jag ut på landet till en bekants hus. Hon är på semester så jag ska bo här ett tag nu och vara kattvakt. Bor två hästar här på gården också som jag får mysa med så mycket jag vill 👆🏻 dessa på bilden. Så gosiga. Katterna är tre stycken, ligger och myser med en av dom i soffan just nu, tittar på Beck. Borde verkligen gå och lägga mig med tanke på att jag har ett 12timmars-pass framför mig imorgon men äsch. Snart. 

Lugn helg

Jobbade kväll i fredags och helgen har sen varit ledig. Igår blev det städ och plugg, och en sväng ner på byn med mamma och pappa där vi åt middag. Idag sov jag länge sen har jag fortsatt med plugget. Mamma och jag tog en sväng till Väla och sen gick vi en promenad vid havet i solnedgången med pappa och Elsa. Kvällen spenderades framför en serie i soffan. 

Nu blir det några timmars sömn (förhoppningsvis i alla fall) innan jobb tidigt imorgon bitti. 
Hoppas ni haft en skön helg.