Lyckat

Veckans examinationer gick över förväntan! Så nu är jag betygsatt och HELT FÄRDIG med båda kurserna, Etik och Hälsopedagogik. Högre betyg än vad jag hade satt som mål också så det är jag nöjd med. Känns så skönt att verkligen vara påväg nu och göra det jag vill göra. Utbildningen känns helt helt rätt verkligen och jag är så glad över det (!!) 


Nästa vecka startar två nya kurser, Vård- och omsorgsarbete 1 & 2. Vilket också innefattar 8 veckors APL (praktik). Jag ska vara på ett vårdboende för äldre här i stan. Är såå peppad inför det! 

Gaaaah

👆🏻angående att jag ska ha slut-examinationer i två kurser denna veckan och ska hålla en föreläsning för cirkus 250 pers nästa vecka. Nervöös. Examinationerna kommer jag klara, det tror jag. Men föreläsningen. Jäklar jäklar varför varför har jag ställt upp på detta? Man kan ju undra hur jag tänker när det absolut värsta jag visste under grundskolan och gymnasiet var att prata inför klassen. Haha... Vissa stunder känns det ändå bra men emellanåt tvivlar jag på mig själv. ”Vad har jag att komma med..” ”Vad ska folk tänka om mig..” ”Vem tror hon att hon är..?” Men så kommer det inslag på tv-nyheterna om brister i psykiatrin. Hur personer med självskadebeteende blir behandlade. Då tänker jag att ja, det kanske är värt ändå. Att prata och berätta. Hm... nervös är jag! Men det ska gå. 

Tråkmåns

Jag upplever att jag tappat motivationen lite till det här med bloggen. Från första början skrev jag bara för min egen skull men sen var det så många som uttryckte att de blivit hjälpta av att trilla in här. Fortsatte dels för det och dels för mig själv. Nu vet jag inte längre. Upplever mig själv som tråkig. Att jag kanske borde hålla mig till en alldeles egen dagbok bara. För att skriva, på nåt sätt, det behöver jag emellanåt. Men jag vet inte. Krossa tabun, sprida kunskap och förståelse och att våga vara öppen med hur man mår är också viktigt. I viss utsträckning. Oh well, svammel svammel. Jag vet inte.


Haft en bra fredag i alla fall, hoppas ni också har det! Trevlig helg🙌🏻