Tillbaka i Sverige

publicerat i Allmänt;

Trött efter flygresa. Men vi har haft det jättebra verkligen. Första dagarna var det en aning kallt när moln och vindar drog in över ön men de sista dagarna har varit riktigt fina. Vi har badat och solat precis som jag vill ha det på solsemester. Vi har även varit i ”centrum” och gått i butiker och ätit glass. I onsdags hyrde vi en slags cykel som hade fyra stycken ”trampor” haha som vi cyklade runt på allihopa samtidigt. Vi cyklade fram till flygplatsen som inte alls låg långt ifrån hotellet och tittade på plan som landade och lyfte. Så läskigt men coolt att stå nästan precis under planet innan de satte i hjulen😄 Exponering för mig som har någon konstig rädsla av att flygande plan ska krascha i min närhet. 


I alla fall; ni som orkat läsa såhär långt om vår intressanta semester - nu är vi i Sverige igen. Påväg till Eskilstuna nu där vi stannar över helgen. 

Att vara på solsemester med ärrad kropp

publicerat i Allmänt, Min kamp;

Folk tittar. Det gör dom. Men denna resa har jag inte fått en enda fråga. I Turkiet frågade varenda turk vad det var jag hade på armarna. De pekade, pratade på sitt språk, kom fram och kände på ärren. Att fråga vad det är = okej. Att röra mig utan att ha fått tillåtelse = nej. 


Jag blir inte arg för att folk tittar. Jag förstår. Jag ser annorlunda ut. Men jag vill inte gömma mig. Det är för varmt för det. Jag ser ut som jag gör. Och jag har väl accepterat det till viss del, men ibland kommer sorgen ändå. Tittar på andras armar, så fina och släta. Mina är buckliga och fula. Önskar att jag inte hade förstört mig så. Men jag kan inte göra något åt det nu. Jag var sjuk. Och det kommer att synas hela mitt liv. 

Semester

publicerat i Allmänt;

Har det superskönt på Lanzarote! Endel blåst men även sol och värme. Så himla skönt att bara komma bort. Sova, äta, sola, bada. Spela kort. Umgås. Men det saknas en. Kära Lovisa. 💕


Idag har vi varit iväg en sväng och gått i lite butiker och så, trevligt. Kom precis tillbaka till hotellet och nu blir det snart sängen. Såå skönt.