Nailed it

Åh gud, nu kan jag äntligen säga att jag hållit min första föreläsning. Och det gick bra! Jag är och har varit så överväldigad av känslor kring det här. Nervositet och stress innan och nu efter en blandning av tacksamhet, stolthet, lättnad och glädje. Och lite tomhet. Konstiga blandningar. Men allt gick faktiskt över förväntan och det är jag så lättad över. Och otroligt fylld av kärlek som kommit till mig från alla håll och kanter. TACK för det, TACK för allt. ❤️ 

(Och den psykologen som ansåg att jag hade diagnosen social fobi, jag tror den kan avskrivas nu. Över 300 personer stirrade på mig och jag pratade utan att darra på rösten. GALET. Det går att övervinna rädslor) 

Har varit så uppe i varv och inte kunnat slappna av nånting alls sen allt detta igårkväll (förutom en stund i trygghetens famn igårkväll) och har därför inte sovit en blund på snart två dygn(?). Nu är jag i alla fall på Lanzarote och hoppas på vila, lugn, sol och värme i en vecka. 

KRAM till er alla❤️

1 Jenny:

skriven

Fantastiska du 💕 Så stark gjort av dig på alla sätt. Beundrar dig verkligen! Önskar dig ett stort lycka av hela mitt ❤ på framtidens väg! Ha nu en riktigt skön semester ☀️ Många kramar 💕

2 Ebba:

skriven

Åååh gud vad härligt att höra, vad glad jag blir! Så bra jobbat av dig, riktigt modigt! Kram

3 SannaÅ:

skriven

Tack Fanny, för en så bra genomförd föreläsning. Ni för medlade så många känslor från din tuffa resa fram till idag. Framför allt förmedlade du hopp! Det går att resa sig och ta sig igenom hur mörkt det än kan se ut.Jag ror att många som var där tog med sig just det!
Ha det så skönt nu på semestern!
Kram

4 Lotta Orrholm:

skriven

Du och din mamma är så grymma! Hade skönt och slappa i solen nu!

Kommentera här: