Hemmadag

publicerat i Allmänt;

Idag är jag ledig och har bara varit hemma hela dagen. Välbehövligt efter dessa veckor med praktik och skola och stress. Har faktiskt inte mått så bra och har fått fruktansvärda exem i hårbotten, runt ögonen och på sidan av ena kinden. Vet inte om det är stressutslag eller vad i helvete det är. Ser hemsk ut. Men psykiskt känner jag att det kanske börjar lätta lite så hoppas huden återhämtar sig också.

Idag har jag som sagt bara varit hemma. Tog sovmorgon, har städat upp lite och även fått lite plugg gjort. På kvällen körde jag förbi mamma och pappa för att lämna lite saker och fick även mat där, sen åkte jag och handlade innan jag körde hem. 
Nu har jag duschat och myst ner mig i soffan med lite tända ljus och grönsaker, chips o dipp. Inte ofta jag tar hand om mig på detta sättet när jag är ensam, tänker att jag inte är värd det och att det är onödigt att hålla på och fixa när det bara är för mig. Men det är ju lite mysigt ändå så får kanske ta mig tid till det oftare. 
På fredag och lördag har jag mina två sista dagar på praktiken, jag ska få omdöme av min handledare och min lärare ska komma för ett slutsamtal. Tiden har verkligen gått fort!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Annica:

Så mysigt du ser ut att ha det, det är du så värd. Är säker på att du kommer att få ett toppenomdöme. KRAM

Kommentera inlägget här :