Topphelg

Älskade Josefine har varit här i helgen och det har varit suuupermysigt. Så längesen vi sågs och nu fick vi äntligen 3-4 dagar på oss att bara umgås och mysa och prata och ha det bra. Så uppskattat verkligen. I fredags åkte vi till Köpenhamn och strosade runt, igår åt vi middag med min familj på Råå, gick vid havet osv. Lugnt och skönt och mysigt. När jag vinkat av henne vid tåget idag mötte jag upp min gamla terapeut på stan för en fika och det var verkligen såå roligt att träffa henne också. Ett år sen sist och innan det träffades vi liksom varje dag och jobbade tätt ihop med varandra, med tunga grejer, så hon betyder verkligen mycket för mig. Gott i hjärtat att ses igen. Sen jag kom hem har jag ätit, städat och fixat inför imorgon, då praktiken börjar. Är nervös men peppad. Mycket tankar. Men nu kommer snart Anna över för lite söndagsmys så då får jag annat tänka på ☺️

Utan Brumma

Idag har jag lämnat hem lilla älsklingen igen och det är så tomt här. Älskar verkligen att ha henne här, speciellt om nätterna då hon är en stor trygghet och ger mig lugn och kärlek. Vi sover alltid nära, nära. Nu ska jag sova själv för första gången på en vecka här i min stora säng. Känns inte alls roligt att gå och lägga sig trots att jag är trött.

Har i alla fall hunnit med att handla, lagat mat, slängt skräp, plockat undan i lägenheten, dammsugit, städat badrummet, duschat, diskat och pluggat. Har även haft youtube på teven på hela kvällen och tittat på EM i truppgymnastik som är nu, idag var det kval för juniorerna. Kan säga att jag saknar gympaglädjen, peppen, lagkänslan och allt som hör till. 


Förresten så kanske folk undrar vad det blev av min jobbanställning som jag skrev om och var så glad över. Egentligen har jag ingen skyldighet att förklara mig men när jag ändå skrev om den så kan jag ju ändå berätta. Jag beslutade mig tillslut för att avstå jobb i höst för min hälsas skull och för att det är så mycket med skolan. Det är trots allt viktigast för mig nu att bli färdig med kurserna och under tiden inte stressa ihjäl mig. Dessutom kommer nu fyra praktikveckor också. Jag har dock anställningen kvar, den är bara pausad nu, och om det inte är allt för mycket plugg kring jul kanske jag hoppar in då när många ordinarie vill vara lediga. Men en dag i taget. Jobb är viktigt men ens egen hälsa är viktigast. 

Next up:

Jaa vad händer näst i mitt liv? Jo, praktikperiod nummer 2! Jag ska vara på hjärtenheten, det är en kombinerad avdelning med HIA (hjärt-intensiv) och vårdavdelning för mindre akuta besvär som vård efter operation eller liknande. 4 veckor där blir det och jag börjar på måndag. Idag var jag där och hälsade på, träffade min handledare och blev visad runt. Alla där verkar jättetrevliga och jag ser väldigt mycket fram emot det. Ska bli såå spännande att få vara på sjukhus där det händer lite mer och man får vara med på mer medicintekniska uppgifter än på boendet jag hade min första praktik på, där det är mest omvårdnad. Nervös men så peppad! Visa fler inlägg