Nervös

publicerat i Allmänt, Från patient till personal;

Idag vaknade jag upp med jordens panik. Är så himla nervös inför praktiken som börjar idag!! Vet inte vad det är med mig, peppen och glädjen jag känt är nästan borta för att oron och prestationsångesten tar över. Såhär var det inte alls inför den förra praktiken. Tänker att det borde varit tvärtom, att jag skulle haft panik inför den och känt mig lugnare inför denna, har ju tillomed varit och hälsat på innan den här gången. Men jag vet inte, då var jag ju så ny och tänkte att ingen kunde ha förväntningar på mig, nu känns det som att det finns vissa krav på mig eftersom detta är praktik nummer 2. Jag vet inte. Vet inte om det bara är mina egna krav jag känner eller om dom på arbetsplatsen faktiskt också har förväntningar på mig. Blä, är så rädd. Men fan, get your shit together nu Fanny och bara kör. Du KAN. Ska göra några mindfulnessövningar för att komma ner på jorden och sen peppa upp med bra musik. Oooooookej lets do this.

Har C-tur ikväll vilket menas slutar 22, och A-tur imorgon så börjar 6.45. Så uppdatering på hur det gått kommer nån gång när jag orkar. 

Önska.mig.lycka.till.snälla.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mormor:

Lycka till !❤️👍🏻

2:a kommentar, skriven , av Gunilla R :

Det är nog mest Dina egna krav. De på arbetsplatsen vet ju att Du är praktikant och kan knappast ställa några krav på Dig. Ta ett djupt andetag och fundera på vad det värsta är som kan hända. Att Du gör bort Dig (tror jag inte på)? Och vad gör det om hundra år?
Lycka till 💕

Kommentera inlägget här :