Utan Brumma

publicerat i Allmänt;

Idag har jag lämnat hem lilla älsklingen igen och det är så tomt här. Älskar verkligen att ha henne här, speciellt om nätterna då hon är en stor trygghet och ger mig lugn och kärlek. Vi sover alltid nära, nära. Nu ska jag sova själv för första gången på en vecka här i min stora säng. Känns inte alls roligt att gå och lägga sig trots att jag är trött.

Har i alla fall hunnit med att handla, lagat mat, slängt skräp, plockat undan i lägenheten, dammsugit, städat badrummet, duschat, diskat och pluggat. Har även haft youtube på teven på hela kvällen och tittat på EM i truppgymnastik som är nu, idag var det kval för juniorerna. Kan säga att jag saknar gympaglädjen, peppen, lagkänslan och allt som hör till. 


Förresten så kanske folk undrar vad det blev av min jobbanställning som jag skrev om och var så glad över. Egentligen har jag ingen skyldighet att förklara mig men när jag ändå skrev om den så kan jag ju ändå berätta. Jag beslutade mig tillslut för att avstå jobb i höst för min hälsas skull och för att det är så mycket med skolan. Det är trots allt viktigast för mig nu att bli färdig med kurserna och under tiden inte stressa ihjäl mig. Dessutom kommer nu fyra praktikveckor också. Jag har dock anställningen kvar, den är bara pausad nu, och om det inte är allt för mycket plugg kring jul kanske jag hoppar in då när många ordinarie vill vara lediga. Men en dag i taget. Jobb är viktigt men ens egen hälsa är viktigast. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av amanda :

Åh, saknar också gympan..... kram till dig Fanny💗

2:a kommentar, skriven , av SannaÅ:

Klokt beslut!

Kommentera inlägget här :