Söndag

publicerat i Allmänt;

Brukar inte gilla söndagar alls men denna var det inget fel på faktiskt. Brumma och jag myste länge i sängen innan vi gick upp och sen har jag fått massor gjort i både pluggväg och annat som hör till att hålla iordning i lägenheten. Samt att vi har busat och gått promenader. På kvällen blev det lilla hjärtat hämtat av sin riktiga mamma och matte, det är lite jobbigt att säga hejdå må jag erkänna men hon kommer snart tillbaka igen hoppas jag. Så som svar till Astrid (S): nej, hon är inte min. Men hon kommer vara här hos mig ibland. Och det uppskattar jag mycket. 


Nu ligger jag nyduschad i en renbäddad säng. Det är livskvalité för mig. Finns det nåt bättre? Och vetskapen om att man är i fas med det mesta andra för tillfället. Ska kolla ett avsnitt av Orange is the new black och sen sova. I veckan blir det fullt sjå med saker och ting. 
Natti

Tassavtryck i hjärtat

publicerat i Allmänt;

Det är vad hon ger mig, den lilla Brumma. Med risk för att låta töntig när jag skriver detta vill jag ändå göra det. Djur ger en så mycket mer än vad man kan tänka sig. Hon är mig verkligen en trogen vän och ger mig närhet, trygghet, glädje, kärlek och värme. När hon är här hos mig är hon verkligen med mig. Då menar jag hela tiden. Hon sover under mitt täcke, hon är med mig i duschen, hon ligger på mina fötter när jag lagar mat, diskar, borstar tänderna. Vi leker, vi promenerar, och när jag känner mig orolig tar jag henne till mig och hon lämnar inte min sida. När jag tar ett djupt andetag gör hon detsamma och tvärtom. Imorse när jag drömde en mardröm och vaknade av att jag sparkade vilt omkring mig var hon snabbt framme och la sig på min mage, andades och lugnade mig. Så fin. 


Visst har hon beteenden som inte är optimala, hon kan göra utfall mot andra tikar, hon skäller när jag lämnar henne ensam, hon kastar ner allt jag har i soffan när hon vill ha min uppmärksamhet och nu ikväll körde hon ner nosen (som knappt existerar dock) och tungan i mitt glas och drack ur min smoothie när jag lämnade rummet i några minuter. Hon slutade direkt när jag kom, slickade sig runt munnen och såg ut att skämmas även fast jag inte ens skällt på henne. Jag sa till henne att hon gjort fel, och det verkade som hon visste det. Hon skämdes ett tag sen kom hon och kröp upp i mitt knä där jag satt på golvet i köket, som för att säga förlåt. Klart ursäkten godtogs. Hon har en sån himla go personlighet och jag älskar henne verkligen, trots att jag blev utan smoothie ikväll. 

Godmorgon fredag

publicerat i Allmänt;

Vaknade 4.45 idag och kan ej somna om. Jag sover i perioder numera, några nätter bra sen ingenting typ. Känns lite frustrerande, vill ha en balans i det... Menmen, Brumma är här igen i alla fall och jag har mysigt sällskap vid min sida. Igår kväll kom Anna hit också och vi åt tacos, väldigt trevligt. Idag och resten av helgen blir det plugg plugg plugg.